AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Οκτ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: "Η κόμισσα της φάμπρικας" από αστυνομικούς στη Σάμο!

Φωτογραφίες του Τάσου Μιμηκάκου

Την κωμωδία με τίτλο "Η κόμισσα της φάμπρικας" παρουσίασε την Τετάρτη στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Ενιαίου Λυκείου Σάμου η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η παράσταση, η οποία αποτελεί μια ηθογραφία της δεκαετίας του ‘60 από τον Κώστα Πρετεντέρη, απέσπασε τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν εκπρόσωποι δικαστικών αρχών, εκπρόσωπος της 79ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (Α.Δ.Τ.Ε), εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ.), εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.  

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν, η αναπληρωτής διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, Αστυνόμος Α΄ Νίκη Βεργίνη, οι διοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών της Σάμου καθώς και οι πρόεδροι της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Σάμου και της τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.).

Η παράσταση, η όποια είναι ελεύθερη για το κοινό, θα μεταφερθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι, η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκροτήθηκε το 1999, αποτελείται από αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους του Σώματος και έχει λάβει διακρίσεις σε ερασιτεχνικά φεστιβάλ, έχοντας αποσπάσει πρώτα βραβεία και επαίνους.

Δείτε φωτογραφίες του Τάσου Μιμηκάκου από την παράσταση στη Σάμο!










































Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com