AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Δεκ 2018

Κοντά στους στρατευμένους της Σάμου ο Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος


Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος, με την ευκαιρία των αγίων ημερών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, επισκέφθηκε τις στρατιωτικές μονάδες 298 στο Ηραίο και 649 και 4 ΕΤΕΘ στο Καρλόβασι Σάμου.

Ο κ. Ευσέβιος, συνοδευόμενος από τον στρατιωτικό ιερέα αιδ. πρ. Γεώργιο Μάντζιο μίλησε στους στρατιώτες και τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούν στη Σάμο.
 


Με λόγο επίκαιρο, διδακτικό και καρδιακό συνάμα, κάλεσε τους στρατευμένους μας "να ετοιμάσουν την ψυχή τους εν όψει των Χριστουγέννων, να την καθαρίσουν διά του Μυστηρίου της Ιεράς Εξομολογήσεως, για να υποδεχθούν τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, προσερχόμενοι με φόβο Θεού, αγάπη και ταπείνωση στην θεία Κοινωνία και να είναι βέβαιοι, ότι θα αισθανθούν τον νεογέννητο Χριστό να γεννιέται μέσα τους, χαρίζοντάς τους το φως, την ζεστασιά και την θαλπωρή της δικής Του μεγάλης και θείας αγάπης".

Στις συνάξεις αυτές παρέστησαν ο ταξίαρχος της 79 ΑΔΤΕ, Γ. Κουρής, οι διοικητές των μονάδων, οι αξιωματικοί και περισσότεροι από εξακόσιους στρατιώτες. 

Ανταλλάχτηκαν εορταστικές ευχές και όλοι τους έλαβαν ως ευλογία διά χειρός του Σεβασμιωτάτου την Καινή Διαθήκη, "ως εφόδιο ζωής".

Πηγή: EkklisiaOnline.gr

Αναδημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com