AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Δεκ 2018

Με 19 ακόμη βραβεία «κλείνει» το 2018 για τον Ε.Ο.Σ Σάμου!


Το 2018 για τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό της Σάμου αποτέλεσε το δεύτερο έτος δραστηριοποίησής του υπό το νέο θεσμικό, συνεταιριστικό καθεστώς. Τη χρονιά αυτή τα κρασιά του συνεταιρισμού τιμήθηκαν με 19 διεθνή βραβεία!

Η χρονιά εμφανίστηκε ιδιαιτέρως ελπιδοφόρα και κλείνει με θετικά πρόσημα. Από τη μια, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των αμπελοκαλλιεργητών του νησιού εξακολουθεί να συντάσσεται και να πλαισιώνει το Συνεταιρισμό. Από την άλλη, γιατί οι στρατηγικές συμμαχίες του ΕΟΣ Σάμου με τους συνεργάτες-πελάτες του, παραμένουν ισχυρές, επεκτεινόμενες και δυναμικές.

Το Δ.Σ του Συνεταιρισμού συνεχίζει τις προσπάθειες συμμαζέματος και εκσυγχρονισμού, με άμεσα και ορατά αποτελέσματα.


Η ποιότητα των οίνων παραμένει διαχρονικά σταθερή σε πολύ υψηλά επίπεδα, τιμώντας την οινική ιστορία της Σάμου και το μόχθο της χειρωνακτικής δουλειάς των αμπελοκαλλιεργητών στον ιδιαίτερο, παραδοσιακό αμπελώνα της Σάμου, με τις ημιορεινές και ορεινές πεζούλες ξερολιθιάς.




Την ποιότητα αυτή, πιστοποιούν και επιβεβαιώνουν οι διεθνείς βραβεύσεις που φέτος προσέθεσαν 19 ακόμη μετάλλια στα εκατοντάδες αποκτημένα από το 1934 που ιδρύθηκε ο Συνεταιρισμός.


Τα διεθνή βραβεία που κατέκτησαν τα κρασιά του Ε.Ο.Σ.Σ Σάμου κατά τη διάρκεια του 2018 ήταν αναλυτικά τα εξής:

International Wine Thessaloniki


Concours Mondial De Bruxelles


Muscats de Monde, France


Olymp Wine Awards, Greece


Texsom, USA


Beowine Fair, Serbia


Korea Sommelier Wine Awards


Ο συνδυασμός ποιότητας και γεύσης, με τις προσιτές στον καταναλωτή τιμές, εγγυάται την εμπορική επιτυχία των κρασιών του Ε.Ο.Σ.Σ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το 2019 ξεπροβάλλει με τους καλύτερους οιωνούς όσον αφορά τις εμπορικές συνεργασίες με έμφαση την εξωστρέφεια και στρατηγικό στόχο τη βελτίωση των απολαβών για τους αμπελουργούς αλλά και τη διατήρηση της αμπελουργίας στην ηγετική θέση του πρωτογενούς τομέα της Σάμου.

Ο Συνεταιρισμός της Σάμου, με συνέπεια και ευθύνη τόσο προς τα μέλη του όσο και προς τους καταναλωτές, στρέφει ελπιδοφόρο και δημιουργικό το βλέμμα στο 2019!

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com