AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Δεκ 2018

Τέσσερις συμβουλές για μακιγιάζ αν φοράς γυαλιά


Σίγουρα, τα γυαλιά σου σου δίνουν ένα ξεχωριστό look. Όταν όμως θέλεις να συνδυάσεις γυαλιά και make up, τα πράγματα περιπλέκονται λίγο. Δες τα παρακάτω tips για να μακιγιαριστείς σωστά φορώντας τα γυαλιά σου:

Σωστή βάση:

Το foundation δημιουργεί μια πιο λιπαρή βάση στην επιδερμίδα του προσώπου μας, με αποτέλεσμα τα γυαλιά μας να «γλιστρούν» γι αυτό χρησιμοποιήστε λίγο primer στη γέφυρα της μύτης πριν το foundation σας και είστε έτοιμες. Όσο για την εναλλακτική λύση, πολλοί υποστηρίζουν πως λίγη πούδρα ή το Setting Spray μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά και να μας «σώσουν» από τον εφιάλτη!

Φυσικά αυτό ισχύει για όλες περιπτώσεις, αλλά και στην περίπτωση των γυαλιών ακόμα περισσότερο. Θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην εικόνα της επιδερμίδας ώστε να αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να αναδειχθεί και ο σκελετός των γυαλιών, που μπορεί να είναι και ένα κόσμημα για το πρόσωπό σου.


Μην ξεχνάς τα μάτια:

Επειδή τα μάτια κρύβονται πίσω από τους φακούς δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα μακιγιάρεις! Παρόλο που αλλάζει ελαφρώς η όψη των ματιών πίσω από τα γυαλιά, είναι απαραίτητο να δείχνουν όμορφα, ακόμα και αν τονίσεις απλά λίγο τις βλεφαρίδες σου. Φώτισε την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Τα γυαλιά δημιουργούν σκιές κάτω από τα μάτια, οπότε άπλωσε λίγο highlighter πριν το concealer για να μην φαίνονται έντονες οι σκιές. Μην το παρακάνεις με χρώμα στην σκιά σου, προτίμησε πιο ουδέτερες αποχρώσεις που θα δώσουν το απαραίτητο φως.


Υγεία στα μάγουλα:

Είναι απαραίτητο να εκπέμπει το πρόσωπό σου υγεία και λάμψη. Γι΄αυτό επέλεξε λαμπερές αποχρώσεις σε ρουζ και τόνισε τα ζυγωματικά σου με ελαφρύ contouring, ώστε ακόμα και αν πέφτει πάνω τους το τελείωμα του σκελετού να μπορείς να δείχνεις όμορφη.


Κραγιόν:

Μια πολύ καλή λύση για πρόσωπα με γυαλιά είναι η ένταση στα χείλη. Ένα όμορφο χρώμα κραγιόν θα δώσει χαρακτήρα στην εμφάνισή σου και θα συμπληρώσει ιδανικά την εικόνα σου με τα γυαλιά.

Για οποιαδήποτε συμβουλή χρειάζεστε για τα γυαλιά σας, τη χρήση τους και την εφαρμογή τους, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα Οπτικά Ελευθερίου στο info@ulook.gr ή στο 22730 38265 (ώρες καταστημάτων). Θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας!

Οπτικά Ελευθερίου στην οδό Ιπποκράτη Ζαϊμη στο Νέο Καρλόβασι και 

Ηλεκτρονικό κατάστημα οπτικών ULook.gr

Οπτικά Ελευθερίου

Τηλ. 22730 38265

Ιπποκράτη Ζαΐμη, Νέο Καρλόβασι, Σάμος