AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Δεκ 2018

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Μητρόπολης Σάμου και Ικαρίας


Πολλά παιδιά των κατηχητικών συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Μητρόπολης Σάμου και Ικαρίας στις ενορίες των ακριτικών νησιών μας.

Τα παιδιά παρουσίασαν επίκαιρα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θεατρικά δρώμενα.

Ειδικότερα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην πόλη της Σάμου τραγούδησε για πρώτη φορά η "ΕυΩΔΗα", η νεοϊδρυθείσα παιδική και νεανική χορωδία της Μητρόπολης,

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο Καρλόβασι τα παιδιά τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και επίσης ανέβασαν θεατρική παράσταση βασισμένη στη "Σταχομαζώχτρα" του Παπαδιαμάντη.


Ο Μητροπολίτης κ. Ευσέβιος, και στις δύο εόρτιες εκδηλώσεις, απηύθυνε λόγους πατρικούς στα παιδιά και στους γονείς τους και εξέφρασε με ένθερμα λόγια "τον δικό του έπαινο προς τα παιδιά μας που στη ζωή της τοπικής μας εκκλησίας αποτελούν κεφάλαιο για το μέλλον των ακριτικών μας νησιών, τους ιερείς, τους χοράρχες, τους κατηχητές και τους εθελοντές". 

Σε όλους διανεμήθηκαν αναμνηστικές ευλογίες. 


Δείτε τις χριστουγεννιάτικες ευχές του Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας, κ Ευσεβίου:


Η Ιερά Μητρόπολη "ευχαριστεί από καρδιάς όλους επώνυμους και ανώνυμους, που ευαισθητοποιημένοι στο φιλανθρωπικό πνεύμα των αγίων ημερών και καλλιεργώντας στην πράξη τις μεγάλες αρετές της αγάπης και αλληλεγγύης προσέφεραν τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο «Αγάπη» τα οποία διενεμήθησαν στις πλέον ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες των νησιών μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί την Αντιπεριφέρεια, την Σαμιακή Αρωγή, την 79 ΑΔΤΕ, το Επιμελητήριο Σάμου, την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com