AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Δεκ 2018

Δεν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Κέρκη - Παναχαϊκής!


Άνευ αγώνος αναμένεται να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης το Σάββατο η ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου για την Α2 βόλεϊ, καθώς η ομάδα της Παναχαϊκής δεν θα ταξιδέψει τελικά στη Σάμο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αυτό γιατί δεν συμπλήρωσε αποστολή!

Εκτός από τον τραυματία Δ. Μαμμάση, ένας ακόμα παίκτης ενημέρωσε το πρωί πως δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Σάμο και έτσι απέμεναν μόλις 7 παίκτες, με την διοίκηση του πατρινού συλλόγου να αποφασίζει να μην προχωρήσει τελικά το ταξίδι στη Σάμο και επί της ουσίας να «υπογράψει» την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Μάλιστα πριν από λίγη ώρα η διοίκηση της Παναχαϊκής εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει: "Η ομάδα μας λόγω τραυματισμών αλλά και λόγω εκτάκτων επαγγελματικών υποχρεώσεων παικτών δεν κατάφερε να συμπληρώσει αποστολή για να ταξιδέψει στη Σάμο και ως εκ τούτου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και την προκήρυξη, αναγκαζόμαστε σε αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Είχαμε φροντίσει να τακτοποιήσουμε ότι ήταν απαραίτητο για την μετάβαση της ομάδας στη Σάμο και την επιστροφή της, όμως, παρά τις προσπάθειες μας, δεν κατέστη δυνατό να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός αποστολής".

Αυτό σημαίνει υποβιβασμός της Παναχαϊκής, 3.500 ευρώ πρόστιμο και -15 βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα.

Πηγή: Gnomip.gr

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com