AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Δεκ 2018

Κυκλοφόρησε στα ελληνικά ο πεζοπορικός οδηγός της Σάμου

Φωτογραφία του Γιώργου Ματθαίου

Στα ελληνικά κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από τις εκδόσεις Terrain Maps ο πεζοπορικός οδηγός για τη Σάμο που ετοίμασε ο Στέφανος Ψημμένος.

Έως τώρα ο οδηγός κυκλοφορούσε μόνο στα αγγλικά.

Ο 240 σελίδων οδηγός περιλαμβάνει πολυάριθμους χάρτες και φωτογραφίες από τις 32 καλύτερες διαδρομές πεζοπορίας στη Σάμο, τον "παράδεισο του πεζοπόρου" σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Νίκο Κατρακάζο, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία για την ελληνική έκδοση του οδηγού.

Χορηγός της ελληνικής έκδοσης είναι η Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου και η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Ο συγγραφέας του οδηγού, Στέφανος Ψημμένος, δήλωσε τα εξής στο facebook σχετικά με την ελληνική έκδοση: "Ευχαριστούμε θερμά τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Νικόλαο Κατρακάζο, με πρωτοβουλία του οποίου δόθηκε η χορηγία για την έκδοση του πεζοπορικού οδηγού Σάμου στα ελληνικά, στο πλαίσιο των άοκνων προσπαθειών του να ενισχυθούν και να προβληθούν όλες οι περιοχές της Σάμου, και κυρίως αυτές που βρίσκονται στην ορεινή ενδοχώρα και μακριά από την τουριστική βιτρίνα του νησιού. 

Όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενδιαφέρεται πραγματικά και εργάζεται φιλότιμα για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στον τόπο".

Φωτογραφίες του Γιώργου Ματθαίου:




Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com