AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Ιαν 2019

Μισή... ντουζίνα συλλήψεις στη Σάμο τη Δευτέρα


Νέος γύρος συλλήψεων από την Αστυνομία τη Δευτέρα στη Σάμο.
 
Πιο αναλυτικά, για κλοπή κατηγορείται ένας 23χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη στο Καρλόβασι, από άνδρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.
 
Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, αφαίρεσε από ανασφάλιστο Ι.Χ. φορτηγό όχημα 52χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δημοτική οδό της περιοχής, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία ηλεκτρονική συσκευή αποθήκευσης κι ένα τσαντάκι μέσης, το οποίο περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το σύνολο των κλοπιμαίων.
 
Σε άλλη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου συνέλαβαν 32χρονο αλλοδαπό, για πρόκληση φθορών. Όπως προέκυψε, πρωινές ώρες της Δευτέρας, την ώρα που βρισκόταν στο hotspot προσφύγων και μεταναστών στο Βαθύ, προξένησε φθορές σε πίνακα ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων.
 
Στο αεροδρόμιο, τέλος, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 26 έως 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
 
Οι συλληφθέντες επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς για Αθήνα επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα τέσσερα δελτία αιτούντος διεθνή προστασία, τα οποία είτε ανήκαν σε διαφορετικά πρόσωπα, είτε έφεραν ενδείξεις πλαστότητας. Όλα τα έγγραφα κατασχέθηκαν.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com