AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Μαρ 2019

Νέα συνέλευση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Σάμου στις 31/3


Την Κυριακή 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η νέα Γενική Συνέλευση όλων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Σάμου. 

Η συνέλευση θα αρχίσει στις 6:30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και θα έχει ως κύριο θέμα την ενημέρωση του συνόλου των γονέων για τις μέχρι τώρα κινήσεις του συντονιστικού, αλλά και όλων των τελευταίων εξελίξεων, καθώς και τη λήψη αποφάσεων για τις νέες δράσεις από εδώ και πέρα.

"Εξακολουθούμε να είμαστε σύμφωνοι στην ελεύθερη πρόσβαση των προσφυγόπουλων στην ελληνική εκπαίδευση υπό τις σωστές προϋποθέσεις με τη δημιουργία μιας εκπαιδευτικής μονάδας πλήρως επανδρωμένης με εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους εκτός των ήδη επιβαρυμένων σχολικών κτιρίων μας! 

Είμαστε σύμφωνοι να στηρίξουμε όλα τα προσφυγοπούλα στην ομαλή ενσωμάτωση τους στην ελληνική κοινωνία χωρίς εκπτώσεις στην εκπαίδευση των ήδη φοιτούντων μαθητών μας. Το θέμα θεωρούμε ότι μας αφορά όλους και γι αυτό η συμμετοχή μας είναι επιβεβλημένη", αναφέρει η συντονιστική επιτροπή.

Πηγή: VoreioAigaio.ERT.gr
Αναδημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com