AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Μαρ 2019

Με πατέντα Σαμιώτη γιατρού η χειρουργική επέμβαση στον Μιχάλη Ζαμπίδη!


Με μέθοδο του Σαμιώτη διακεκριμένου χειρούργου-ορθοπαιδικού Διαμαντή Μισιτζή, προέδρου του Συλλόγου Πυθαγορείων Σάμου Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων, χειρουργήθηκε με επιτυχία την Τρίτη ο σπουδαίος πρωταθλητής kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης. 

Ο διεθνώς γνωστός ως "Iron Mike", κάτοχος 17 παγκόσμιων τίτλων, επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στα ρινγκ, μετά από 3,5 χρόνια αποχής.

Κατά τη διάρκεια της μονομαχίας του με τον Αντόνιο Γκόμεθ, ο Ζαμπίδης τραυματίστηκε στον δικέφαλο με αποτέλεσμα να αγωνιστεί για 2,5 γύρους χτυπημένος. Η επιμονή και η θέλησή του όμως τον έκαναν να αψηφίσει τον δυνατό πόνο και να κερδίσει τον αντίπαλο.


Όπως αναφέρει στη σελίδα του στο facebook ο Δρ. Διαμαντής Μισιτζής, ο οποίος κατάγεται από το Πυθαγόρειο Σάμου, "η χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της απόσπασης του δικεφάλου του πρωταθλητή μας Μιχάλη Ζαμπίδη έγινε με εξαιρετική επιτυχία με δική μου μέθοδο-πατέντα 3cm τομή πάνω από την κατάφυση του τένοντα που καθηλώθηκε με άγκυρα στο φύμα του δικεφάλου".

Ο Σαμιώτης χειρούργος-ορθοπαιδικός, Διαμαντής Μισιτζής,

Ο Δρ. Δ. Μισιτζής προσθέτει: "Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, με κομμένο τον δικέφαλο του δεξιού του χεριού και αποσύροντας το ουσιαστικά από τον αγώνα, κέρδισε τον Ισπανό αντίπαλό του χρησιμοποιώντας μόνο το αριστερό του χέρι, επιβεβαιώνοντας τον ηρωικό του χαρακτήρα.

Εύγε Μιχάλη!

H επιστροφή σου θα είναι σύντομη και καθόλου κουραστική!".


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com