AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Σεπ 2019

Εγγραφές στο Πρόγραμμα Μουσικής Εκπαίδευσης της “σαμart”


Ξεκίνησαν οι εγγραφές των σπουδαστών στο Πρόγραμμα Μουσικής Εκπαίδευσης της Ομάδας Τέχνης και Πολιτισμού “σαμart”.

Το πρόγραμμα διανύει το 6ο έτος συνεχούς λειτουργίας και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους που ενδιαφέρονται να εκφραστούν μέσω της μουσικής, να μάθουν την τέχνη εκτέλεσης κάποιου μουσικού οργάνου, να συμμετέχουν σε συναυλίες και μουσικά σύνολα και να επικυρώσουν, εφόσον το επιθυμούν, τις σπουδές τους μέσα από τη διαδικασία εξετάσεων σε συνεργασία με το Ωδείο “Ορφείο” Αθηνών. Τα τμήματα που λειτουργούν για την περίοδο 2019-2020 είναι: Κλασικής και Σύγχρονης Μουσικής.

Τα ατομικά μαθήματα εκμάθησης οργάνου των αρχάριων όλων των τμημάτων είναι διάρκειας 45 λεπτών μία φορά την εβδομάδα. Για τους πολύ μικρούς μαθητές είναι διάρκειας 25 λεπτών δύο φορές την εβδομάδα. Οι αρχάριοι (μέχρι δευτεροετείς) και σε συνεννόηση με τη γραμματεία και τον καθηγητή μπορούν να φοιτήσουν σε γκρουπ 2 ατόμων με μειωμένα δίδακτρα. Στην περίπτωση αυτή το μάθημα γίνεται 60 λεπτά. Οι προχωρημένοι ανάλογα με το επίπεδό τους κάνουν αντίστοιχη ώρα.

Τα μαθήματα Θεωρητικών είναι διάρκειας από μία ως μιάμιση ώρα (εξαρτάται το επίπεδο) μία φορά την εβδομάδα και ομαδικά. Θα πραγματοποιηθούν αν συμπληρωθεί τμήμα με τουλάχιστον 5 μαθητές. Μπορούν να τα παρακολουθήσουν οι σπουδαστές όλων των μουσικών οργάνων  αλλά και όσοι ενδιαφέρονται μόνο για αυτά. Τα μαθήματα Θεωρητικών είναι δωρεάν για όλους τους σπουδαστές.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος λειτουργεί Παιδικό Τμήμα Χορωδίας. Πληροφορίες για τη χορωδία εδώ.

Για όλα τα προσφερόμενα μαθήματα και τους διαθέσιμους καθηγητές επικοινωνήστε με τη Γραμματεία.

Εγγραφή στο πρόγραμμα – Λειτουργία Γραμματείας

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην πόλη της Σάμου.

Τα ατομικά μαθήματα ξεκινούν από 16 Σεπτεμβρίου. Τα Ομαδικά μαθήματα θεωρητικών από 1 Οκτωβρίου.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Εγγραφές νέων μαθητών μπορούν να γίνουν σε όλη τη  διάρκεια του προγράμματος.

Η εγγραφή στο πρόγραμμα γίνεται με τη συμπλήρωση αίτησης και καταβολής ποσού εγγραφής. Με την εγγραφή οι σπουδαστές παραλαμβάνουν ένα δελτίο με το οποίο έχουν έκπτωση ή δωρεάν συμμετοχή στις εκδηλώσεις που οργανώνει η “σαμart”.

Η Γραμματεία λειτουργεί στην πρώτη αίθουσα δεξιά (αίθουσα ΦΟΣ) στο Μαλαγάρι Σάμου (πρώην Μαυρογένειος επαγγελματική σχολή) από αρχή Σεπτέμβρη και για όλη τη διάρκεια του Προγράμματος κάθε:

Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή, 18.00 – 20.00

Περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο 22730-89725 ή στο χώρο της Γραμματείας τις παραπάνω ώρες και ημέρες.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com