AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Σεπ 2019

Λιμενικό: Έξι συλλήψεις για χασίς στο ΚΥΤ Σάμου και λαθραία καπνικά προϊόντα

 
Στη σύλληψη έξι ανδρών προχώρησαν την Παρασκευή στη Σάμο στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του τοπικού Λιμεναρχείου.
 
Αρχικά, εντοπίστηκε ο ένας από αυτούς κατά τον κατάπλου επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου στο λιμάνι Καρλοβάσου. Όπως διαπιστώθηκε, στη βαλίτσα του έκρυβε επιμελώς 190 πακέτα τσιγάρων που δεν είχαν την ειδική ταινία για τον φόρο κατανάλωσης, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με 514 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς.
 
Ακολούθησε έρευνα σε σπίτι όπου διέμεναν οι τρεις εκ των συλληφθέντων στο Άνω Βαθύ, όπου εντοπίστηκαν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, ενώ βρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ένα γραμμάριο ακατέργαστου χασίς, καθώς και φάκελος με 550 ευρώ, ο οποίος έφερε τα στοιχεία του τρίτου ένοικου, ο οποίος κατόπιν ερευνών εντοπίστηκε κατά την προσπάθεια επιβίβασής του σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο στο λιμάνι Μαλαγαρίου.
 
Τέλος, σε έλεγχο, με τη συνδρομή της αστυνομικής φρουράς του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου, σε αυτοσχέδια προσωρινά καταλύματα σε παρακείμενο χώρο του Κ.Υ.Τ., σε ένα από αυτά εντοπίστηκαν οι δύο εκ των συλληφθέντων. Εκεί βρέθηκαν επτά νάιλον σακουλάκια με ακατέργαστο χασίς συνολικού μεικτού βάρους 13,8 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με τρία χάπια αγνώστων λοιπών στοιχείων και 90 σακουλάκια με υπολείμματα χασίς.
 


 
Από τη Λιμενική Αρχή Σάμου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το σύνολο των ναρκωτικών ουσιών και καπνικών προϊόντων.

Φωτογραφίες: Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com