AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Σεπ 2019

Νέες συλλήψεις στη Σάμο για ναρκωτικά

Τα δενδρύλλια χασίς και άλλα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από την αστυνομία στη Σάμο

Σε άλλες δύο συλλήψεις για ναρκωτικά προχώρησε η ΕΛΑΣ στη Σάμο.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, συνελήφθησαν την Παρασκευή στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθοκάμπου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο άνδρες, Έλληνες, ηλικίας 50 και 60 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς και για απείθεια και εξύβριση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 50χρονου στην εν λόγω περιοχή, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια χασίς, ύψους από 0,46 έως 1,13 μέτρων, καλλιεργούμενα από τον ίδιο, μικροποσότητες φυτικών αποσπασμάτων κι ακατέργαστου χασίς, καθώς και τρεις θρυμματοποιητές χασίς.

Τα δενδρύλλια χασίς που κατασχέθηκαν από την αστυνομία στη Σάμο


Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 60χρονου, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο, αυτοσχέδιο τσιγάρο χασίς. Ο τελευταίος αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών και, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τους εξύβρισε.

Τα δενδρύλλια, οι ναρκωτικές ουσίες και οι θρυμματοποιητές κατασχέθηκαν.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com