AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Νοε 2019

Εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της Σαμιώτισσα αθλήτρια του βόλεϊ!


Διαπρέπει στα "σαλόνια" της Volleyleague με τη φανέλα του Ηλυσιακού η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου, η νεαρή Σαμιώτισσα αθλήτρια που ξεκίνησε από τον Α.Ο. Πολυκράτη Πυθαγορείου και συνδυάζει με ιδανικό τρόπο την ιατρική με τον πρωταθλητισμό. 

Η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου ανακηρύχτηκε MVP της 6ης αγωνιστικής του κορυφαίου πρωταθλήματος γυναικών στη χώρα, καθώς πέτυχε 18 πόντους με 14/20 επιθέσεις, 1 άσσο και 3 μπλοκ και ήταν αυτή που "κλείδωσε" τη νίκη του Ηλυσιακού επί του Αίαντα Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη στο τάι μπρέικ.

Οι παίκτριες των Ιλισίων βρέθηκαν πίσω με 14-10, όμως με τα σερβίς της Στεφανίας Μπέμπη και το σπουδαίο ατομικό μπλοκ της Μαρκέλλας Παπαγεωργίου στο φινάλε, διαμόρφωσαν το τελικό 16-14.

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε στη σελίδα της Ε.Ο.ΠΕ με αφορμή την ανακήρυξή της σε MVP για αυτή την αγωνιστική:

Μαρκέλλα Παπαγεωργίου: «Μετά το 2-0 δώσαμε υπόσχεση ότι δεν θα χάσουμε»

Την νίκη της 6ης αγωνιστικής πέτυχε ο Ηλυσιακός στον Εύοσμο με ανατροπή από 2-0 σετ και 14-10 στο τάι μπρέικ. Πρωταγωνίστρια της νίκης με 3-2 ήταν η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου, η οποία στα 20 της χρόνια και στη πρώτη της σεζόν στην Volleyleague γυναικών αναδείχθηκε MVP της 6ης στροφής. Η νεαρή κεντρική από τη Σάμο μίλησε στο volleyball.gr για το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας, για τη πρώτη της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία και για τον πρωταθλητισμό που συνδυάζει μαζί με τις σπουδές της στην ιατρική.


Για το παιχνίδι με τον Αίαντα: «Στα δύο πρώτα σετ ο Αίαντας έπαιξε καλύτερα από εμάς και δίκαια τα κατέκτησε. Εμείς δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι και δεν μας έβγαινε τίποτα. Ίσως έφταιγε το ταξίδι που κάναμε το πρωί, η ταλαιπωρία δεν ξέρω. Μετά το 2-0 αυτό που είπαμε είναι ότι δεν θα χάσουμε άλλο σετ. Ο Αίαντας έπαιζε καλύτερα από εμάς αλλά και πάλι ήμασταν κοντά στο σκορ και απλά έπρεπε να βελτιωθούμε εμείς. Δώσαμε υπόσχεση μεταξύ μας να μην χάσουμε, ήταν το ματς στα μέτρα μας και στο τέλος κάναμε την ανατροπή».

Για το βραβείο της MVP: «Μετά το παιχνίδι οι συμπαίκτριες μου με πείραζαν ότι ίσως κατακτούσα το βραβείο. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν λίγο αλλά δεν το πολυπίστευα γιατί υπήρχαν και άλλα σημαντικά παιχνίδια και καλές εμφανίσεις αθλητριών. Είμαι πολύ χαρούμενη που το κατέκτησα εγώ. Η εμφάνιση προέρχεται από ομαδική προσπάθεια και το σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε στην Αθήνα με τη νίκη και μετά που κατέκτησα το βραβείο. Οπότε το αφιερώνω στις συμπαίκτριες μου που χωρίς αυτές δεν θα τα κατάφερνα».

Για την πρώτη της σεζόν στη Volleyleague: «Μετά από δύο χρόνια στη Pre League είχα λίγο άγχος στην αρχή με τον Ηλυσιακό στη Volleyleague. Ήμουν σφιγμένη, ειδικά στη πρεμιέρα. Παιχνίδι με παιχνίδι έβλεπα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στο επίπεδο των αγώνων και του πρωταθλήματος. Κάθε μέρα θέλω να βελτιώνομαι μαζί με τις συμπαίκτριες μου και αυτό να βγαίνει και στα παιχνίδια».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Το παρακολουθώ αρκετά χρόνια το πρωτάθλημα και κάθε χρόνο είναι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής τα τελευταία χρόνια και υπάρχουν πολύ καλές ομάδες που ακολουθούν όπως ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟ Θήρας, ο ΠΑΟΚ και ο Πανναξιακός με τη Θέτιδα. Θα γίνει και μεγάλη μάχη για την παραμονή και ελπίζω μέσω των πλέι άουτ να τα καταφέρουμε με τον Ηλυσιακό».

Για το πως συνδυάζει τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές: «Θέλει αρκετό κόπο αλλά με πρόγραμμα τα προλαβαίνεις. Δεν είμαι διατεθειμένη να παρατήσω ούτε τον πρωταθλητισμό, ούτε τις σπουδές μου. Όσο μπορώ θα παλεύω να τα συνδυάζω και τα δύο στον μέγιστο βαθμό».

Πηγή: polykratisamosvolley.blogspot.com και volleyball.gr
Αναδημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com