AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Νοε 2019

Ξανά κατάλληλο για πόση το νερό στην ανατολική Σάμο


Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαίωσε την Τρίτη τους δημότες ότι, με βάση τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου και κοινοποιήθηκαν στο Δήμο στις 25 του μηνός, το νερό στην πόλη της Σάμου και τη γύρω περιοχή είναι πλέον κατάλληλο προς πόση.

Σύμφωνα με τον δήμο, "τα αποτελέσματα τεκμηριώνουν ότι όλοι οι μετρήσιμοι δείκτες του νερού βρίσκονται  εντός των προκαθορισμένων ορίων, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και ότι η κανονικότητα στο δίκτυο ύδρευσης στην πόλη της Σάμου, στο Βαθύ, στην Βλαμαρή και στην Αγία Ζώνη έχει αποκατασταθεί.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε  δειγματοληπτικός έλεγχος στην Κοινότητα Πυθαγορείου καθώς και στην Κοινότητα Μυτιληνιών και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το νερό είναι κατάλληλο προς πόση.

Οι δειγματοληψίες θα επαναληφθούν μετά την πάροδο δέκα (10) ημερών, στο πλαίσιο του πληρέστερου συστηματικού ελέγχου της παρεχόμενης ποιότητας ποσίμου νερού.

Η διασφάλιση της υγείας των δημοτών αποτελεί πρώτιστο στόχο της Δημοτικής Αρχής. Πέρα από τη συστηματική εξέταση του ποσίμου ύδατος, έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και του δικτύου ύδρευσης".

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτογραφίες για να δείτε τα αποτελέσματα των πρόσφατων φυσικοχημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων του πόσιμου νερού στον Δήμο Ανατολικής Σάμου:













































Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com