AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Δεκ 2019

Αλ. Τσίπρας: "Γιατί έχει βγει στα κάγκελα ο δήμαρχος Σάμου;"


Αναφορές στη Σάμο έκανε τη Δευτέρα από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που μίλησε και για τη στάση του Γιώργου Στάντζου στο μεταναστευτικό-προσφυγικό.

Πιο αναλυτικά, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΔΕΛΤΑ», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Το να φτιάχνεις κλειστά κέντρα φυλάκισης σε νησιά, εγώ λέω κατ’ αρχάς πώς θα τα φτιάξεις αυτά; Θα δούμε. Αυτό θα δημιουργήσει, πιστεύετε, θετική εικόνα στη συνοχή της κοινωνίας της τοπικής στα νησιά αυτά; Και γιατί αντιδρά τώρα η Σάμος; Γιατί αντιδρά ο δήμαρχος της Σάμου; Δεξιός είναι. Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑίος. Γιατί έχει βγει στα κάγκελα; Γιατί αντιδρούν οι τοπικές κοινωνίες;

Είναι ένα πολύ δύσκολο, σύνθετο, πολύπλοκο θέμα για να το αντιμετωπίζουμε με ιδεοληψίες. Αν κάποιος το αντιμετωπίζει με ιδεοληψίες, είναι η άλλη πλευρά της σημερινής κυβέρνησης, η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη στη ρητορική την προεκλογική που ήθελε να θρέψει ένα ακροατήριο που είχε τραφεί βεβαίως και από μια ακραία ρητορική σε κρίσιμα εθνικά ζητήματα και τώρα βρίσκεται μπροστά στη διαχείριση ενός προβλήματος που δεν γίνεται να το διαχειριστείς με αυτή την ακραία ρητορική και αυτό είναι μια μεγάλη αντίφαση. Και μια μεγάλη αντίφαση που τη βρίσκει μπροστά της σήμερα η κυβέρνηση" είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com