AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Φεβ 2014

Απονομή πτυχίων στα τμήματα Πληροφορικής του Κέντρου Δια Βιου Μάθησης


Απονεμήθηκαν πρόσφατα στο εργαστήριο Πληροφορικής του Γυμνάσιου Μαραθοκάμπου, παρουσία του Αντιδημάρχου Νίκου Τριανταφύλλου, του Προέδρου της Κοινότητας Μαραθοκάμπου, Δημήτρη Βολακάκη, και του Υπευθύνου Εκπαίδευσης και Ποιότητας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) του Δήμου Σάμου, Ιωάννη Διομή, τα πτυχία του πρώτου κύκλου Πληροφορικής. Τα μαθήματα συνεχίζονται και για τον δεύτερο κύκλο με μεγάλη προσέλευση.

Θα ακολουθήσουν ανάλογες απονομές στην πόλη της Σάμου, στο Καρλόβασι και στους Μυτιληνιούς. Η συνέχιση των μαθημάτων με την προσθήκη 64 νέων εκπαιδευτικών ενοτήτων, κάνει πιο ενδιαφέρουσα την δραστηριότητα του Κ.Δ.Β.Μ Σάμου. Αυτή την στιγμή λειτουργούν τέσσερα τμήματα Πληροφορικής (Καρλόβασι, Μαραθόκαμπος, Πόλη της Σάμου, Μυτιληνιοί) ένα τμήμα Αγγλικών και ένα τμήμα Γαλλικών στην Πόλη της Σάμου, ενώ την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν δύο προγράμματα Γερμανικών στο Καρλόβασι.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα Κ.Ε.Π. του Δήμου Σάμου και στα τηλέφωνα 2273027776, 2273080103 ή στο Γραφείο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στην Δημοτική αγορά (1ος όροφος).