AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Φεβ 2014

Γενική συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων

 

Πρόσκληση για μαζική συμμετοχή στην τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και στις επερχόμενες εκλογές του απευθύνει σε όλα τα μέλη του ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου.

Η συνέλευση προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, το πρόγραμμα δράσης και διεκδίκησης, η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα κάνει τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Σωματείου, καθώς και η επιλογή δευτεροβάθμιας οργάνωσης για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Όπως έγινε γνωστό, οι εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων θα πραγματοποιηθούν :

* τη Δευτέρα 10/3 από ώρα 5 - 9:30 μ.μ, στα γραφεία των σωματείων Καρλοβάσου (οδός Γοργύρα, πάνω από πρώην Ζαχαροπλαστείο ΑΝΘΕΜΙΣ, 1ος όροφος)

* την Τρίτη 11/3 και ώρα 5 - 9:30 μ.μ, στο Εργατικό Κέντρο Σάμου και

* την Τετάρτη 12/3 και ώρα 5 - 10 μ.μ, στο Εργατικό Κέντρο Σάμου.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα όργανα του συλλόγου μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας και τις κοινές δηλώσεις, αν πρόκειται για συνδυασμό, στο γραφείο του Συλλόγου στο Εργατικό Κέντρο, καθημερινά από 3/3 έως και 7/3 και ώρες 08:00-14:00, οπότε μπορούν και να προμηθεύονται αιτήσεις υποψηφιότητας ή και κοινή δήλωση, αν πρόκειται για συνδυασμό.

Η Εφορευτική Επιτροπή θα δεχθεί αιτήσεις υποψηφιότητας την Παρασκευή  7/3 από 6-7 μμ στο γραφείο του σωματείου, οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και θα εκδοθεί ανακοίνωση με τον πίνακα υποψηφίων.



Απαραίτητη για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία, τόσο στις 26/2 όσο και στις 10 ή 11 ή 12/3, είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του Βιβλιαρίου Ασθενείας.ας