AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Οκτ 2015

Τα νέα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή της Σάμου


Δύο θα είναι τα μεγάλα πλοία που θα εξυπηρετούν τη Σάμο τους επόμενους μήνες: Το "Νήσος Μύκονος" που θα συνδέει το νησί με Πειραιά και Μυτιλήνη καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα και το "Νήσος Ρόδος" που θα ταξιδεύει στη γραμμή της Σάμου μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Το My Samos Blog έχει τα δρομολόγιά τους.

Πιο αναλυτικά, εν αναμονή της τυπικής έγκρισης από το υπουργείο Ναυτιλίας του σχετικού αιτήματός της για τα χειμερινά δρομολόγια, η "Hellenic Seaways" δρομολογεί πλέον τα δύο αυτά πλοία της ως εξής:

* "Νήσος Μύκονος": Η εταιρεία ανακοίνωσε μικροαλλαγές στις ώρες δρομολογίων της τον Οκτώβριο, αλλάζοντας και τη σειρά προσέγγισης στα λιμάνια της Ικαρίας. Συγκεκριμένα τον μήνα αυτόν το πλοίο θα ταξιδεύει ως εξής:

- Έως τις 18 Οκτωβρίου 2015

- Από 19 έως 30 Οκτωβρίου 2015

Από την 1η Νοεμβρίου και καθ' όλη τη χειμερινή περίοδο θα εξακολουθεί να ισχύει σε ημέρες-ώρες-λιμάνια το πρόγραμμα δρομολογίων του τελευταίου δεκαημέρου του Οκτωβρίου, με τη διαφορά ότι το "Νήσος Μύκονος" δεν θα προσεγγίζει τότε την Πάτμο.

* "Νήσος Ρόδος": από 18/10/2015-11/01/2016 (μετά βγαίνει σε ετήσια ακινησία), το πλοίο (δεν θα πιάνει Σύρο, Μύκονο, Πάτμο, Λήμνο, Καβάλα, αλλά) θα ταξιδεύει πλέον στη γραμμή Πειραιάς-Άγιος Κήρυκος-Βαθύ-Χίος-Μυτιλήνη μετ' επιστροφής.

Φωτογραφίες των δύο πλοίων

Πλοίο "Νήσος Μύκονος











Φωτογραφίες από το πλοίο "Νήσος Ρόδος" 





Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της εταιρείας Hellenic Seaways.