AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Μαρ 2016

Η ταινία της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου το Σάββατο 26/3


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου θα προβάλει στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου την ταινία ντοκιμαντέρ "Banksy: Η Τέχνη στο Δρόμο" στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Πρόκειται για μια αγγλική παραγωγή του 2010. Η ταινία είναι η τελευταία της χειμερινής σεζόν 2015-2016 για την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου.

Το θέμα της ταινίας ντοκιμαντέρ:

Ο Τιερί, ένας εκκεντρικός Γάλλος ιδιοκτήτης ενός μικρού μαγαζιού, πείθει τους πιο διάσημους καλλιτέχνες του δρόμου να κινηματογραφηθούν στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ που υποτίθεται πως ετοιμάζει. Η αλήθεια όμως απέχει μίλια μακριά καθώς ο Τιερί στην πραγματικότητα δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να επεξεργαστεί το μαγνητοσκοπημένο υλικό και να του δώσει ενιαία μορφή. Τότε αναλαμβάνει δράση ο σπουδαιότερος Street art καλλιτέχνης του κόσμου, ο περίφημος κουκουλοφόρος Banksy, του οποίου τα έργα κοσμούν τοίχους σε κάθε μεριά του πλανήτη: απ΄την Ορλεάνη της μετα-Κατρίνα εποχής μέχρι τους συνοριακούς φράχτες στη δυτική όχθη της Παλαιστίνης.



Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται οι: Andre, Wendy Asher, Banksy, Shepard Fairey, Deborah Guetta, Thierry Guetta, Rhys Ifans, Space Invader, Jay Leno, Zeus.

Σενάριο - σκηνοθεσία: Banksy.

Διάρκεια: 87 '.

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ: