AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Μαρ 2016

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 24 έως και 28/3


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 24 έως και τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Το 5ο κύμα (The 5th Wave)". Παράλληλα, από 25 έως και 27 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Kung Fu Panda 3" σε έκδοση 3D.

Η ταινία "Το 5ο κύμα" είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας:

Στη Γη του σήμερα, τέσσερα κύματα επιθέσεων από εξωγήινους αφήνουν τα πάντα σε μια απόλυτη καταστροφή. Μέσα σε αυτή την κατάσταση χάους, η 16χρονη Κέισι κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιβιώσει και να βοηθήσει τον νεότερο της αδελφό. Καθώς μια πέμπτη επίθεση είναι προ των θυρών και έτοιμη να στείλει τη Γη πίσω στη Λίθινη Εποχή, η Κέισι συναντάει έναν νεαρό άντρα που ίσως είναι η μοναδική της ελπίδα.



Σκηνοθεσία: J Blakeson. Πρωταγωνιστούν: Chloe Grace Moretz, Nick Robinson, Alex Roe, Liev Schreiber κ.ά.


Διάρκεια: 112'.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Η ταινία "Kung Fu Panda 3" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, μεξικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας: 

Όταν ο επί πολλά χρόνια χαμένος πατέρας του Πο κάνει ξαφνική εμφάνιση, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο των πάντα, τη γενέτειρα του Πο, και γνωρίζουν ένα σωρό νέους χαρακτήρες της φυλής τους. 
Αλλά όταν ένας υπερφυσικός κακός, ο Κάι, ξεκινάει τη δόλια αποστολή του να εξαφανίσει όλους τους δάσκαλους του κουνγκ-φου στην Κίνα, ο Πο αναλαμβάνει τη δική του απίθανη αποστολή να εκπαιδεύσει ένα χωριό ολόκληρο αξιαγάπητων πάντα, για να δημιουργήσει την απόλυτη ομάδα των Πάντα του Κουγκ-Φου.



Σκηνοθεσία: Jennifer Yuh, Alessandro Carloni.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Χρήστος Θάνος, Εμμανουήλ Γιούργος, Υρώ Λούπη, Νέστωρας Κοψιδάς, Λεωνίδας Κακούρης, Μαρία Ζερβού, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Δαρλάσης, Τηλέμαχος Παττάς, Άννα Κουτσαφτίκη.

Διάρκεια: 95'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.