AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαρ 2016

Και άλλες συμμετοχές στο συλλαλητήριο της Πέμπτης στη Σάμο


Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις προωθούμενες ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό που οργανώνουν την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στην πλατεία Καρλοβάσου στις 7 μ.μ, το Εργατικό Κέντρο και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ Σάμου θα συμμετάσχουν η Ε.Λ.Μ.Ε και η Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε Σάμου.

Σύμφωνα με την τοπική Ε.Λ.Μ.Ε, "στα πλαίσια της απόφασης για απεργία που έχει πάρει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ για τις 7 Απρίλη, της 48ωρης πανεργατικής που έχει ήδη αποφασιστεί και από την Ο.Λ.Μ.Ε με την κατάθεση το νομοσχεδίου και ύστερα από πρόταση του Ν.Τ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ και του Εργατικού Κέντρου, η Ε.Λ.Μ.Ε Σάμου καλεί στο συλλαλητήριο.

Σκοπός είναι να προετοιμαστεί και να προπαγανδιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κλίμα για δυναμική παρουσία στις κινητοποιήσεις του επόμενου διαστήματος. Οι απεργίες που έχουμε μπροστά μας θα είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση με την κυβέρνηση και τους συμμάχους της, τον Σ.Ε.Β, την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.

Συμμετέχουμε  στο συλλαλητήριο στις 31-03-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στη πλατεία Καρλοβάσου.



Απεργούμε στις 07-04-2016, δίνουμε δυναμικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση.

Κλιμακώνουμε με 48ωρη απεργία αν και όταν η κυβέρνηση φέρει στη Βουλή το σφαγείο των αντιλαϊκών μέτρων
".

Με τη σειρά της, και η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων (Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε) Σάμου καλεί αυτοαπασχολούμενους, εμπόρους, βιοτέχνες, επαγγελματίες, αυτοκινητιστές και συνταξιούχους σε "ετοιμότητα και ξεσηκωμό".

"Ετοιμάζουν από κοινού ακόμα χειρότερα μέτρα όπως  κούρεμα του αφορολόγητου για μισθωτούς-συνταξιούχους, νέες μειώσεις στις επικουρικές, ακόμα μικρότερα ποσοστά αναπλήρωσης και τελικά μικρότερες τελικές συντάξεις, 20 χρονιά δουλειάς για την περιβόητη 'εθνική σύνταξη' των 384 ευρώ, ξανά έκτακτη εισφορά και μάλιστα αυξημένη, νέα φορολογικά κλιμάκια.

Οργιάζουν πραγματικά σε βάρος της λαϊκής οικογένειας για να προσφέρουν νέα προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο  Την ίδια στιγμή κάνουν ότι δεν βλέπουν πως το ιδιωτικό χρέος των νοικοκυριών πήγε στα ουράνια (107 δις ευρώ στις τράπεζες, 80 δις στην εφορία, 28 δις στα ασφαλιστικά ταμεία), καθιστώντας αδύνατη την καθημερινή επιβίωση για χιλιάδες οικογένειες
".

"Καμία ανοχή! Καμιά αναμονή! Απαντάμε με 48ωρη γενική απεργία, μαζί με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν!
" αναφέρει η Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε Σάμου.