AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Ιουλ 2016

"Λευκή Νύχτα" στην πόλη της Σάμου το Σάββατο 30 Ιουλίου

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου με τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας, μετά την μεγάλη επιτυχία που είχαν οι λευκές νύχτες τα δύο προηγούμενα χρόνια, αποφάσισαν να διοργανώσουν ακόμη μια φορά "Λευκή Νύχτα" στην πόλη της Σάμου το Σάββατο 30 Ιουλίου, από νωρίς το βράδυ και μέχρι... να κουραστούν οι επισκέπτες των καταστημάτων.

Οι εκδηλώσεις όπως κάθε χρόνο θα καλύπτουν κάθε γωνιά της πόλης, οι εκπτώσεις και οι προσφορές θα βοηθήσουν τον καταναλωτή να προβεί σε κάποια αγορά και όπως πάντα θα υπάρχει και κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Για το νησί μας η "Λευκή Νύχτα" έχει αποκτήσει πλέον μια άλλη σημασία που την διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες της Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη γιορτή της όλης που όλοι την έχουν ανάγκη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου καλεί τους επαγγελματίες, εμπόρους, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας, ξενοδόχους, αλλά και όλους όσους το επιθυμούν για άλλη μια φορά, να δώσουν το "παρών", συμμετέχοντας στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της "Λευκής Νύχτας" περιλαμβάνουν πολύ κέφι και μουσική, ατέλειωτα παιχνίδια, αλλά και ενδιαφέρουσες εκθέσεις, μεταξύ πολλών άλλων.

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης της  Σάμου θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την μεταμεσονύκτια βόλτα τους, συνδυάζοντας τις αγορές με τη διασκέδαση, καθώς κάθε γειτονιά του κέντρου θα κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Δείτε τι έγινε στη "Λευκή Νύχτα" του 2015 και στη "Λευκή Νύχτα" του 2014!


Φωτογραφία: Γιώργος Μαργιωρής