AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Νοε 2016

Δωρεάν εισιτήρια της Aegean σε φοιτητές από Σάμο ή που σπουδάζουν στη Σάμο

 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Aegean Airlines υλοποιεί το πρόγραμμα στήριξης φοιτητών "Κοντά στους Νέους", το οποίο αφορά τόσο φοιτητές από Σάμο, όσο και φοιτητές που σπουδάζουν στο νησί.

Γενικά η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές που φοιτούν σε Α.Ε.Ι μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης.

Για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, επιπλέον 250 Έλληνες πρωτοετείς φοιτητές θα λάβουν δωρεάν από την Aegean και την Olympic Air 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη την τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία αυτή της Aegean αφορά 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών όπως η Σάμος και σε 150 νεοεισαχθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς η εταιρεία στοχεύει να στηρίξει και πάλι τους νέους φοιτητές στο δεδομένο οικονομικό περιβάλλον και να βοηθήσει στην ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων της ελληνικής οικογένειας σε ολόκληρη τη χώρα.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. 

Οι νέοι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2016/17 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο www.kontastousneous.gr από την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου  2016 στις 12:00 έως 30 Νοεμβρίου 2016 στις 23:59.