AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Ιαν 2017

Διακοπή νερού στο Κοκκάρι την Τετάρτη 4/1


Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου θα γίνει γενική διακοπή υδροδότησης στο Κοκκάρι, συμπεριλαμβανομένων και των περιοχών εκτός του οικισμού (Λεμονάκια, Τσαμαδού, Ποτάμι), πλήν των περιοχών που υδρεύονται αποκλειστικά από την πηγή της Πάνω Μάνας.

Η διακοπή υδροδότησης θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της Τετάρτης και θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι, πλέον του χρόνου που απαιτείται να επανέλθει η κανονική ροή ύδατος στο δίκτυο.

Η διακοπή ενδέχεται να επαναληφθεί για τις ίδιες ώρες και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου και με την ίδια διαδικασία.

Οι κάτοικοι καλούνται να συγκεντρώσουν την απαραίτητη για τις ημερήσιες ανάγκες τους ποσότητα ύδατος έως και τις 8 το πρωί της Τετάρτης.

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στην συνοικία "Ανατολικός Τεπές" όπου και θα υποστεί πρώτη την διακοπή και στην συνοικία "Δυτικός Τεπές" σε δεύτερο χρόνο. 

Επίσης προσοχή πρέπει να δοθεί στην περιοχή "Ποτάμι" και σε όσες παροχές ύδρευσης λαμβάνουν νερό από την 'Παλαιά Γραμμή' (περιοχές "Ταλιάνι" και "Μύλος"), οι οποίες θα επηρεαστούν άμεσα.

Η διακοπή υδροδότησης γίνεται για τεχνικούς λόγους που απαιτούν την επέμβαση στο κεντρικό δίκτυο και την δεξαμενή του Κοκκαρίου.