AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Ιαν 2017

Στους μεγάλους προορισμούς κρουαζιέρας η Σάμος


Η Σάμος προστέθηκε πριν από λίγες μέρες στους προορισμούς της κρουαζιέρας "Εικόνες Αιγαίου" της Celestyal Cruises για το 2017, κάτι το οποίο, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου και θεματικό αντιπεριφερειάρχη τουρισμού στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Νίκο Κατρακάζο, κατατάσσει το νησί στους μεγάλους προορισμούς κρουαζιέρας. 

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Celestyal Cruises "όραμά μας είναι να προσθέτουμε αυθεντικούς προορισμούς στα ήδη υπάρχοντα καθώς και τα νέα δρομολόγιά μας, ώστε να "ξεναγήσουμε" τους επιβάτες μας από όλο τον κόσμο σε αυτές τις μαγευτικές τοποθεσίες. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον κλάδο της κρουαζιέρας ένα μοναδικό  προϊόν και αξιομνημόνευτες εμπειρίες για μία ζωή.

Έχοντας αξιολογήσει περισσότερα από 85.000 έγκυρα ερωτηματολόγια κατά τη διάρκεια της περιόδου 2016, διαπιστώσαμε ότι οι επιβάτες μας θεωρούν τη Σάμο – νησί με φυσική ομορφιά και πλούσια βλάστηση στην περιοχή του Νοτιοανατολικού Αιγαίου – ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς κατά τις 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες "Ειδυλλιακό Αιγαίο", τις οποίες πραγματοποιούμε τον Ιούλιο, Αύγουστο και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Κάποιοι επιβάτες ανέφεραν σχετικά με την εμπειρία τους από τη Σάμο, ανακαλύπτοντας τη φυσική ομορφιά και τα ιστορικά μνημεία της, ότι ίσως ήταν ο πιο αξέχαστος προορισμός των διακοπών τους και μας συνέστησαν να τη συμπεριλάβουμε, στα δρομολόγια που πραγματοποιούμε στο Αιγαίο.

Σε αυτό το πλαίσιο, ελήφθη η απόφαση να προστεθεί η Σάμος σε όλες τις κρουαζιέρες "Εικόνες Αιγαίου", έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν πλέον να επιλέξουν αν θα επισκεφθούν τη Σάμο ή το Κουσάντασι της Τουρκίας. Επομένως, οι επιβάτες σε όλες τις κρουαζιέρες "Εικόνες Αιγαίου" για το 2017 θα μπορούν να αποφασίζουν μια ημέρα πριν εκκινήσουν για την κρουαζιέρα τους, εάν επιθυμούν να ταξιδέψουν σε έναν από τους δύο προορισμούς:

Αρχικό Δρομολόγιο: Πειραιάς-Μύκονος-Κουσάντασι-Πάτμος-Ρόδος-Ηράκλειο/ Κρήτη-Σαντορίνη ή
Επιλογή της Σάμου: Πειραιάς-Μύκονος-Σάμος-Πάτμος-Ρόδος-Ηράκλειο/ Κρήτη-Σαντορίνη

Η αποβίβαση θα πραγματοποιείται στο Πυθαγόρειο της Σάμου (μέσω βοηθητικών λέμβων) κάθε Σάββατο και Τρίτη. Η αποβίβαση θα αρχίζει στις 04:30 π.μ. κάθε Σάββατο (3ημερη κρουαζιέρα) και την Τρίτη (4ήμερη κρουαζιέρα).

Η Σάμος διαθέτει πολλές όμορφες επιλογές για χαλάρωση και ψυχαγωγία, όπως την ευκαιρία να κάνει κανείς μια βόλτα στην κεντρική πλατεία στο Βαθύ, να επισκεφθεί την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα και το πανέμορφο δημαρχείο. Το νησί φιλοξενεί, επίσης, ένα υπέροχο μουσείο οίνου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν το μεράκι και την παράδοση της τοπικής παραγωγής κρασιού. Προσφέρουμε ακόμη στους επιβάτες την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Κοκκάρι, ένα μικρό και "γραφικό" λιμανάκι και μερικές από τις πιο αξιοζήλευτες παραλίες του Αιγαίου. Θα υπάρχει, επιπλέον, χρόνος να περιπλανηθούν στο Πυθαγόρειο, πριν επιστρέψουν στο πλοίο στις 14:30, με προορισμό το όμορφο νησί της Πάτμου.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που το 2017 θα φέρουμε τους επιβάτες μας στη γενέτειρα του Πυθαγόρα. Όπως γνωρίζετε, το Πυθαγόρειο θεώρημα ισχύει για τα ορθογώνια τρίγωνα: το 2017 οι κρουαζιέρες "Εικόνες Αιγαίου" δεν θα απαιτούν καμία μαθηματική γνώση ή μέτρηση, παρά μόνο την επιθυμία των επιβατών να βρεθούν σε ένα από τα πιο μαγευτικά νησιά του Αιγαίου!

Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τη Σάμο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο +30 216 400 99 99 ή με το Τμήμα Κρατήσεων στη διεύθυνση reservations@celestyalcruises.gr".

Φωτογραφία του Μανώλη Marg