AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Ιαν 2017

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων στηρίζει το Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου


Μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων δεν θα πραγματοποιήσει φέτος την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του αλλά το ποσό της δαπάνης που απαιτούνταν για την εν λόγω εκδήλωση θα διατεθεί εξ’ολοκλήρου  στο Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου "Ευαγγελία Καραγεωργίου".

Με τον τρόπο αυτό οι υπεύθυνοι του συλλόγου "αναγνωρίζουν και σέβονται την πολύχρονη προσφορά του Κοινωνικού  Φαρμακείου στους ανήμπορους ακρίτες του νησιού μας". 

Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι του Κοινωνικού Φαρμακείου, "τα χρήματα θα δοθούν σε φαρμακεία της πόλης της Σάμου και του Καρλοβάσου προκειμένου οι ασθενείς μας να προμηθευτούν τα φάρμακα τους που εμείς δεν διαθέτουμε σε περίπτωση έλλειψης τους".

Εν τω μεταξύ, το Δ.Σ. και οι πολύτεκνες οικογένειες του συλλόγου ευχαριστούν για μια ακόμη φορά τους ενορίτες και τον εφημέριο π. Αθανάσιο Δήμου του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου Χαλανδρίου Αττικής που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενίσχυσε τον σύλλογο με σεβαστό ποσό καθώς και για τα είδη πρώτης ανάγκης που θα αποσταλούν προσεχώς στο νησί.