AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Ιαν 2017

Τον έπιασαν με ναρκωτικά, σιδερογροθιά και σουγιά

Η ινδική κάνναβη, η σιδερογροθιά, ο σουγιάς και άλλα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του 29χρονου και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία

Ένας 29χρονος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη της Σάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της τοπικής Διεύθυνσης Αστυνομίας.

Κι αυτό γιατί στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην  κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), μία μεταλλική σιδερογροθιά και ένας σουγιάς με λάμα μήκους 8 εκατοστών.

Σε έρευνα στο σπίτι του 29χρονου στην πόλη της Σάμου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια ξύλινη συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, άλλη αυτοσχέδια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 180 γραμμαρίων, μεταλλικός θρυμματοποιητής (τρίφτης), μεταλλική συσκευή (πίπα) για χρήση κάνναβης και 146 κενές νάιλον συσκευασίες. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, με δικογραφία σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.