AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Σεπ 2017

Πέντε συλλήψεις την Τρίτη στη Σάμο

Φωτογραφία αρχείου

Χειροπέδες σε πέντε άτομα πέρασαν την Τρίτη αστυνομικοί στη Σάμο.

Πιο αναλυτικά,
* Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν, από άνδρες της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Συγκεκριμένα, στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα, δύο δελτία ταυτότητας, γερμανικών και αυστριακών Αρχών αντίστοιχα, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστά, γι' αυτό και κατασχέθηκαν.
* Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στο αεροδρόμιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, ένας 48χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Όπως προέκυψε, ο συλληφθείς προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ένα δελτίο ταυτότητας γερμανικών Αρχών, το οποίο ήταν πλαστό.
* Στην τρίτη περίπτωση, τέλος, συνελήφθησαν, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 41 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, κατά την καταγραφή τους από τις αστυνομικές Αρχές σε προγενέστερο χρόνο, είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία σχετικά με την ταυτότητά τους.