AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Νοε 2017

Ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων στη Σάμο στις 3/12


Να συμμετάσχουν στην "Ημέρα Υιοθεσίας" αδέσποτων σκύλων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, από 11.00-14.00, στο προσωρινό δημοτικό καταφύγιό τους, στη θέση Καμάρα δίπλα στους ΧΥΤΑ (σκουπιδότοπο, πρώην ‘animal care’) καλεί όλους τους φιλόζωους η τοπική δημοτική Αρχή.

Όπως αναφέρει, "χαρά μας είναι να σας γνωρίσουμε τα αδέσποτα φιλαράκια μας, που λαχταρούν να βρουν μια ζεστή αγκαλιά και επιτέλους ένα σπίτι, τους αξίζει μια καλύτερη μοίρα.

Είμαστε βέβαιοι πως όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν τον κατάλληλο σύντροφο.

Υπάρχουν σκυλιά κάθε ηλικίας, ράτσας, μεγέθους, ταμπεραμέντου (ήσυχα, ζωηρά, παιχνιδιάρικα) και σκοπού (π.χ. φύλακες, κυνηγόσκυλα και προ πάντων για συντροφιά στο σπίτι/στην οικογένεια).
Όλα τα σκυλιά είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα κι έχουν ηλεκτρονική σήμανση, ενώ κάθε υιοθεσία θα είναι εντελώς δωρεάν.

Μαζί μας θα είναι και ο εκπαιδευτής σκύλων Νίκος Βαλσάμης, που θα είναι στη διάθεσή σας να σας βοηθήσει να βρείτε τον σωστό σύντροφο και προσφέρεται να δώσει δωρεάν μαθήματα στον πρώτον που θα υιοθετήσει ένα σκυλάκι.

Τα αδέσποτα φιλαράκια μας και εμείς σας περιμένουμε!" προτρέπει ο τοπικός δήμος.

Περισσότερες πληροφορίες στον δήμο Σάμου, τηλ. 2273353540, e-mail: dimvath@otenet.gr και στο Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου, τηλ. 6994237787 και 2273061662, e-mail: SamosAnimalWelfareAssociation@hotmail.com