AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Νοε 2017

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 30/11 έως 4/12


To Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Saw Legacy". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Δεκεμβρίου θα προβάλλει και την παιδική ταινία "Μια χαρούμενη οικογένεια", με ώρα έναρξης τις 18:00.

Η ταινία "Saw Legacy (Jigsaw)" είναι μία ταινία τρόμου αμερικανικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

Μετά από μια σειρά φόνων που φέρουν τη σφραγίδα του δολοφόνου Jigsaw, η αστυνομία αρχίζει να κυνηγάει το φάντασμα ενός άνδρα νεκρού για πάνω από μια δεκαετία, εμπλεκόμενοι σε ένα νέο παιχνίδι που είναι μόνο στην αρχή. Έχει επιστρέψει ο Τζον Κράμερ από τους νεκρούς για να θυμίσει στον κόσμο να είναι ευγνώμονες για το δώρο της ζωής; Ή είναι μια παγίδα που έχει στήσει ένας άλλος δολοφόνος με τη δική του ατζέντα; 


Σκηνοθεσία: Michael και Peter Spierig. Πρωταγωνιστούν: Matt Passmore, Tobin Bell, Callum Keith Rennie, Cle Bennett, Hannah Emily Anderson.

Διάρκεια: 91'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 


Η ταινία "Μια χαρούμενη οικογένεια (Happy Family)" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

Η οικογένεια Βάνσμαν δεν είναι ακριβώς μια ευτυχισμένη οικογένεια. Η Έμα, η μητέρα, ενθαρρύνει τους υπόλοιπους να αφήσουν κάτω τις διαφορές τους, πηγαίνοντας όλοι μαζί βόλτα σε ένα θεματικό πάρκο. Μετά από άκακο αστείο με μια κούκλα, η οποία τυχαίνει να είναι ο δαιμονικός μάγος Μπάμπα Γιάγκα, οι Βάνσμαν μετατρέπονται σε τέρατα. Η μητέρα γίνεται βρικόλακας, ο μπαμπάς Φρανκ γίνεται Φρανκενστάιν, η κόρη Φέι μούμια και ο γιος Μαξ καταλήγει λυκάνθρωπος. 


Σκηνοθεσία: Holger Tappe.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος (Δράκουλας), Κατερίνα Γκίργκις (Έμμα), Στεφανία Φιλιάδη (Φαίη), Νικόλας Κατσάτσος (Μαξ), Κωνσταντίνος Κακανάς (Φρανκ/Μπομπ), Γιάννης Υφαντής (Ρένφιλντ/αφεντικό/δάσκαλος), Χίλντα Ηλιοπούλου (Μπάμπα Γιάγκα), Ιφιγένεια Στάικου (Σεγιέν/Μάντι), Γιώργος Σκουφής (Μπουλ/Τζέιντεν), Άννα Σταματίου (Σίλα/μοντέλο), Δημήτρης Παπαδάτος (Ιμχοτέπ/θυρωρός). Μετάφραση: Κορίνα Μουστάκα. Σκηνοθετική Επιμέλεια: Άννα Σταματίου.

Διάρκεια: 96'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 

Για κρατήσεις στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973 230 929.