AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Νοε 2017

Κοινή έκθεση των φωτογραφικών ομάδων Σάμου και Καλαμάτας


Η Φωτογραφική Ομάδα Σάμου (ΦΩΤ.Ο.Σ) και η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας (Φ.Ο.ΚΑΛ) διοργανώνουν από τις 2 έως τις 11 Δεκεμβρίου κοινή έκθεση φωτογραφίας των μελών τους με θέμα: "Νερό".

Η έκθεση φωτογραφίας θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Η συγκεκριμένη έκθεση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασιών που η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας έχει ξεκινήσει κι επιδιώκει να συνεχίσει με συλλόγους, ομάδες και λέσχες φωτογραφίας από όλη την Ελλάδα, με στόχο τη δημιουργική ενασχόληση, άσκηση και προβολή της φωτογραφικής τέχνης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο διευθυντής του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης κ. Ηρακλής Παπαϊωάννου.

Σκοπός της έκθεσης είναι, πέρα από την καλλιτεχνική επικοινωνία και τη δημιουργική συνεργασία κι έκφραση των μελών των φωτογραφικών ομάδων Καλαμάτας και Σάμου, να καταδείξει την καθοριστική συμβολή του νερού στη ζωή και την ανάπτυξη κάθε φυτικού και ζωικού οργανισμού, συνεπώς και του ανθρώπου. Σε αυτό, άλλωστε, ο άνθρωπος οφείλει όχι μόνο την ύπαρξή του ως βιολογικού όντος αλλά και την προσωπική, κοινωνική και πνευματική πρόοδό του, καθώς το υγρό στοιχείο ανέκαθεν αποτελούσε πηγή καλλιτεχνικής έμπνευσης και δρόμο επικοινωνίας και συνεργασίας με άλλους πολιτισμούς, σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. 

Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας Φωτογραφική Ομάδα Σάμου Συντονιστής: Νίκος Ηλιόπουλος Πρόεδρος: Κώστας Βέβας.

Διάρκεια έκθεσης: 2 έως 11 Δεκεμβρίου 2017 Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 9:00 - 13:00 & 18:00 Κυριακή: 18:00 - 21:00.