Υλικά:
200 ml γάλα
50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
50 ml Samos Nectar
1 κουτ. γλυκού μείγμα μπαχαρικών (κανέλα, γαρίφαλο, αστεροειδή γλυκάνισο, μοσχοκάρυδο, ροζ πιπέρι)
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ τη σοκολάτα σπασμένη σε μικρά κομματάκια μαζί με την κανέλα, το γαρίφαλο, το μοσχοκάρυδο, το γλυκάνισο και το ροζ πιπέρι. Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολίτσα να πάρει μία βράση. Αποσύρουμε αμέσως το σκεύος από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τo Samos Nectar. Προσθέτουμε το ζεστό μείγμα γάλακτος και σαμιώτικου κρασιού στο μπολ με τη σοκολάτα και τα μπαχαρικά, και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν εντελώς. Εναλλακτικά, χτυπάμε το ρόφημα με το εξάρτημα του φραπέ μέχρι να σχηματιστεί αφρόγαλα. Σερβίρουμε σε κούπα.