AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Ιαν 2019

Απεργία και στάσεις εργασίας των εκπαιδευτικών και στη Σάμο την Πέμπτη 17/1


Νέες κινητοποιήσεις για την απόσυρση του νομοσχεδίου για το νέο σύστημα διορισμών και τις προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών εξήγγειλαν για την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου οι εκπαιδευτικοί και στη Σάμο.

Στις 11:30 το πρωί οι καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Πυθαγόρα της πόλης της Σάμου, μαζί με τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς με αιτήματα:

"Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί – να μην απολυθεί κανένας αναπληρωτής

Να αποσυρθεί τώρα το Νομοσχέδιο!  Όχι στο προσοντολόγιο!"

Για την επιτυχία της κινητοποίησης το Δ.Σ της ΟΛΜΕ κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας (11:00 έως 14:00) και το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Σάμου κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις πρώτες ώρες (08:00 έως 11:00 π.μ.) προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί για να συμμετάσχουν. 

Επίσης όλοι οι εκπαιδευτικοί συγκαλούνται σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 13:00 το μεσημέρι την Πέμπτη μετά την πορεία 17/1 στο ΕΠΑΛ Σάμου για να αποφασίσουν για τη συνέχιση και την κλιμάκωση του αγώνα τους.

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα, 24ωρη απεργία στο Δημόσιο εξήγγειλε και η ΑΔΕΔΥ Σάμου, για να στηρίξει τους εκπαιδευτικούς. 

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com