AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Νοε 2019

"Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης" στις 29/11 στην πόλη της Σάμου


Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στην Πλατεία του Δημαρχείου* στην πόλη της Σάμου την ψυχαγωγική – εκπαιδευτική δράση  με τίτλο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης».

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων του δήμου.

Μέσω διασκεδαστικών και διαδραστικών παιχνιδιών, όπως το κυνήγι θησαυρού, το ψάρεμα, το μπόουλινγκ, οι τσουβαλοδρομίες, ο τροχός της ανακύκλωσης, το φιδάκι, το παζλ, οι κρίκοι, ο στόχος και άλλα παιχνίδια, ειδικά προσανατολισμένα στο θέμα της ανακύκλωσης, το Λούνα Παρκ, η δράση αυτή ψυχαγωγεί και παράλληλα εκπαιδεύει τα παιδιά στα υλικά που δέχεται ο Μπλε Κάδος και στην ορθή χρήση του.

Με σύνθημα «τίποτα δεν πάει χαμένο» και ότι όλες οι συσκευασίες αξιοποιούνται μέσα από τη δραστήρια συμμετοχή του ευαισθητοποιημένου πολίτη, ξεκινάμε τη δράση αυτή από τη βάση, που είναι τα παιδιά μας!

Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται η ικανοποίηση στα παιδιά ότι συμμετέχουν και αυτά ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στις εκδηλώσεις αυτές θα συμμετέχουν συνολικά 400 παιδιά Δημοτικών Σχολείων. Θα δημιουργηθούν 4 τμήματα των 100 παιδιών που θα παίζουν και παράλληλα θα ενημερώνονται για την ανακύκλωση ανά 1 ώρα.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα είναι στις 09:00 και το τελευταίο τμήμα παιδιών θα ξεκινήσει το παιχνίδι του στις 12:00.

*Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο της Πόλης της Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com