AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Νοε 2019

Νέα ήττα στο τέλος ο Κέρκης


Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο έχασε με 3-2 σετ ο Κέρκης Μαραθοκάμπου, στην Α2 βόλεϊ ανδρών.


Μετά την ήττα από τον Πανερυθραϊκό στην Αθήνα, η ομάδα της Σάμου έχασε χθες και εντός έδρας, στο Καρλόβασι, αυτή ήταν η τρίτη σερί φετινή ήττα της, μετά και την Καλαμάτα.

Σύμφωνα και με τους ανθρώπους της, μετά από ένα παιχνίδι που κράτησε πάνω από 2,5 ώρες, ο Κέρκης έφτασε πολύ κοντά στη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο και απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Volley League, την ομάδα του Μίλωνα, ωστόσο ηττήθηκε τελικά στις λεπτομέρειες με 2-3 σετ: 31-29 ,16-25, 23-25, 25-11, 15-17.

Στο κατάμεστο γήπεδο του Καρλοβάσου, όσοι βρέθηκαν ευχαριστήθηκαν από το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες, σε έναν αγώνα με συνεχόμενες ανατροπές στο σκορ.

"Μεγάλη η χαρά μας που ξαναείδαμε στη Σάμο τρία πρόσωπα που τίμησαν πέρυσι τη φανέλα μας (Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Πολυχρονιάδης), καθώς επίσης και μεγάλα ονόματα του ελληνικού βόλεϊ" (Μάριος Γκούρδας, πρώην διεθνής του Ολυμπιακού, σημερινός μάνατζερ στον Μίλωνα), αναφέρουν τα στελέχη του Κέρκη, που ευχαριστούν για άλλη μια φορά όσους ενίσχυσαν την ομάδα με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Ο Κέρκης, που έχει κάνει και το ρεπό του (5 αγώνες έναντι 6 των άλλων ομάδων που προπορεύονται), είναι τώρα 6ος στη βαθμολογία.

Ο επόμενος αγώνας του είναι την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου με τον Πανιώνιο, εκτός έδρας, στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη", στου Ρέντη (12:00).