AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Νοε 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: "Άρωμα" Χριστουγέννων από το δάσος για παιδιά-γονείς!


Από το δάσος ξεκίνησαν την Κυριακή τα Χριστούγεννα για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Πυθαγορείου!

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πυθαγορείου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος", τον Σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστών Πυθαγορείου και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, διοργάνωσαν σήμερα με επιτυχία την πρώτη από τις προγραμματισμένες δράσεις εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας.

Για αρχή, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με πυροσβεστικά οχήματα από το Πυθαγόρειο (πάρκινγκ Δημοτικού Σχολείου), σε δασική περιοχή του Ηραίου, όπου και ενημερώθηκαν για το περιβάλλον, από τη διευθύντρια του Ινστιτούτου "Αρχιπέλαγος", Αναστασία Μήλιου, και τον Γεώργιο Μιαούλη υποδιοικητή της Π.Υ. Σάμου.

Στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι περιηγήθηκαν στο δάσος ως παρατηρητές και μάζεψαν υλικά, για να τα βάψουν το πρωί της ερχόμενης Κυριακής 1 Δεκεμβρίου, σε αίθουσα στο παλιό δημαρχείο, στην πλατεία Ειρήνης στο Πυθαγόρειο, ώστε να χρησιμοποιηθούν για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου στις 16:00 στο Πυθαγόρειο.

Η μέρα έκλεισε με μια μικρή βόλτα των μικρών με τα πυροσβεστικά αυτοκίνητα, ενώ είχαν και την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα ολοκαίνουριο πυροσβεστικό αυτοκίνητο της Π.Υ. Σάμου!

Δείτε φωτογραφίες του "Λυκούργου" από τη σημερινή δράση!







Να και οι φωτογραφίες που έβγαλαν οι εθελοντές πυροσβέστες του Πυθαγορείου!



























Δείτε και εικόνες που απαθανάτισαν γονείς!




Φωτογραφίες: "Ο Λυκούργος", Σύλλογος Εθελοντών Πυροσβεστών Πυθαγορείου, Δημοτικό Σχολείο Πυθαγορείου-Σύλλογος Γονέων


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com