AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Νοε 2019

Σύσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού με θέμα το μεταναστευτικό-προσφυγικό


Παρουσία του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχου Λ.Σ., Θεόδωρου Κλιάρη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη σύσκεψη στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναλύθηκε και εκτιμήθηκε η κατάσταση των μεταναστευτικών - προσφυγικών ροών στη Σάμο και τα άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και παράλληλα δόθηκαν εντολές για τη βελτίωση των μέτρων επιτήρησης στο θαλάσσιο πεδίο και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με τις συναρμόδιες αρχές.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι προϊστάμενοι της 2ης, 8ης και 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και οι προϊστάμενοι της Λιμενικής Αρχής και  των άλλων Λιμενικών Αρχών του Ανατολικού Αιγαίου.


Στη σύσκεψη επίσης παρευρέθησαν ο Α' Υπαρχηγός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. αντιναύαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος Πουλής, ο Β' Υπαρχηγός  του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος, ο διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων, ο διευθυντής επιχειρήσεων, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, καθώς και ο κυβερνήτης και ο προϊστάμενος του Π.Α.Θ. 080 Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com