AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Δεκ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σαμιώτικοι χοροί για μαθητές από 3 χώρες!


Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ) συμμετείχε πριν από λίγες μέρες στην παράσταση που διοργάνωσε το 2ο Γυμνάσιο Σάμου, στο πλαίσιο υποδοχής σχολείων Προγράμματος Erasmus+ από τη Γερμανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου ο Όμιλος παρουσίασε χορούς από τη Σάμο, με τις ολοκαίνουργιες ολοκληρωμένες παραδοσιακές του φορεσιές, πιστά αντίγραφα της σαμιώτικης παραδοσιακής ενδυμασίας.

Ο ΧΟΡ.Ο.Σ συγχαίρει τους χορευτές και τον χοροδιδάσκαλο του για την εξαιρετική εμφάνιση, το 2ο Γυμνάσιο Σάμου για την πρόσκληση και την υπέροχη αυτή διοργάνωση, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση. 

"Τα ‘Ανοικτά Σχολεία στην Κοινωνία’ φέρνουν πιο κοντά στην παράδοση μας μαθητές, καθηγητές και γονείς και εκδηλώσεις σαν και αυτή προάγουν τις τέχνες και τον πολιτισμό", αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Χορευτικού Ομίλου.

Δείτε στιγμιότυπα από την χορευτική παράσταση που δόθηκε στο Γενικό Λύκειο Σάμου για τους φιλοξενούμενους από τη Γερμανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία!










Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com