AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Δεκ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: "Το χωριό του Άι Βασίλη" στο Πυθαγόρειο!

Φωτογραφίες από τη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος"

Σε χωριό του Άι Βασίλη μετέτρεψε το Σαββατοκύριακο τον χώρο της Πλατείας Ειρήνης στο Πυθαγόρειο ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Ο Λυκούργος", σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πυθαγορείου, τον Σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστών Πυθαγορείου και το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Πυθαγορείου.

Δίπλα στα πλατάνια της πλατείας κατασκευάστηκαν σπιτάκια με χριστουγεννιάτικα θέματα και έτσι η πλατεία μεταμορφώθηκε σε χωριό του Άι Βασίλη.

Σε αυτά τα σπιτάκια τα παιδιά θα μπορούν και την Κυριακή 1/12, από τις 17:00 έως τις 20:00, να συμμετάσχουν σε παραμύθια στο σπίτι του παραμυθιού, να φτιάξουν μπισκοτάκια στο σπίτι του γλυκού και διάφορες κατασκευές στο σπίτι των καλλιτεχνιών. 

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα Face Painting και φυσικά ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών. 

Επιπλέον, το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί και η βαφή των στολιδιών που τα παιδιά με τους μεγάλους μάζεψαν στο δασάκι στο Ηραίον για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Πυθαγόρειο την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου.

Η είσοδος σε όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τη φροντίδα του "Λυκούργου" στο Πυθαγόρειο είναι ελεύθερη  για όλους.

Δείτε τη φωτογραφία του Μανώλη Ζάννη και φωτογραφίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος" από "Το χωριό του Άι Βασίλη" στο Πυθαγόρειο!

Φωτογραφία του Μανώλη Ζάννη




























Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com