AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Δεκ 2019

Συνάντηση προέδρων Εμπορικού Συλλόγου-Συλλόγου Εστίασης με Αστυν. Διευθυντή


Με αφορμή τα τελευταία αυξημένα περιστατικά κλοπών στην πόλη της Σάμου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου, Μανώλης Γιοκαρίνης, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Σάμου, Παναγιώτης Μπαντούνας, είχαν το πρωί της Παρασκευής  συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σάμου, Δημήτριο Μαϊστρέλη.

Από τους δύο προέδρους ζητήθηκε να αυξηθούν οι περιπολίες, ειδικά τις νυχτερινές ώρες, στις περιοχές στις οποίες παρατηρούνται αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας: Στην παραλιακή οδό της πόλης της Σάμου και στον εμπορικό δρόμο.

Από την πλευρά του ο κ. Μαϊστρέλης εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο η υπηρεσία του προσπαθεί να προστατεύσει, με το περιορισμένο προσωπικό που διαθέτει, κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης. 

Παράλληλα, υπήρξε η διαβεβαίωση πως θα προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να ενταθούν οι περιπολίες στην πόλη. 

Τέλος ζήτησε από όλους να δείξουν αυξημένα αντανακλαστικά και να μη διστάζουν να καλούν άμεσα το "100" όποτε διαπιστώνουν παραβατικές συμπεριφορές.

"Η συνεργασία Αστυνομίας και πολιτών αποτελεί βασική προϋπόθεση στην προσπάθεια αντιμετώπισης της εγκληματικότητας που παρατηρείται στην πόλη μας" αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com