AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Δεκ 2019

Περιφερειακό Συμβούλιο: Τι θα συζητήσει για τη Σάμο η Οικονομική Επιτροπή


Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης αύριο, Πέμπτη, και ώρα 13:00, η Οικονομική Επιτροπή Βορείου Αιγαίου, με θέματα που αφορούν και τη Σάμο.

Ειδικότερα για τη Σάμο, τα μέλη της, από την αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος στο Βαθύ, θα τοποθετηθούν και θα λάβουν αποφάσεις σχετικά με:

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ

- Έγκριση Πρακτικού 38/2019 της Προμήθειας «ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ» (Προϋπολογισμού 170.317,23 €)
Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Βασιλείου

- Έγκριση της 9ης γενικής παράτασης ολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ» αναδόχου Κ/Ξ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΑΤΕ - Σ. ΤΣΑΚΟΥΜΑΓΚΟΣ ΑΤΕ, αρχικού προϋπολογισμού 3.950.000,00 ευρώ με ΦΠΑ.
Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Βασιλείου

- Απόρριψη της προσφοράς του προσωρινού μειοδότη – ματαίωση διαδικασίας δημοπράτησης του έργου «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΙΘΡΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΜΟΥ», προϋπολογισμού 6.700,00 € (με ΦΠΑ).
Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Βασιλείου

- Έγκριση των εγγράφων σύμβασης και διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για το έργο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΜΟΥ» προϋπολογισμού 33.341,49 €
(με Φ.Π.Α.)
Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Βασιλείου

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

- Έγκριση δρομολογίων παράτασης συμβάσεων σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 15, του Ν.4625/2019 με αρ. φύλλου 139/Α΄/31-08-2019 περί «Ρυθμίσεις του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και άλλες επείγουσες διατάξεις», για την απρόσκοπτη έναρξη του σχολικού έτους 2019-2020 και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων της ΠΕ Σάμου.
Εισηγητής: Τμήμα Προμηθειών & Περιουσίας ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Σεϊτανίδης

- Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια υλικών για τη συντήρηση και επισκευή ενός plotter HP DESIGNJET T1100 της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου (Δαπάνη 198,90€).
Εισηγητής: Τμήμα Πληροφορικής ΠΕ Σάμου, Ηρακλής Αθανασάκης

-Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια αναλωσίμων - μελανιών για τις ανάγκες των υπηρεσιών της ΠΕ Σάμου και των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου (Δαπάνη 651,69€).
Εισηγητής: Τμήμα Πληροφορικής ΠΕ Σάμου, Ηρακλής Αθανασάκης

- Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τις προμήθειες 2019 που παρακρατεί το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων από τις πιστώσεις που μεταβιβάζονται από το Υπουργείο Εσωτερικών στις ΠΕ Σάμου - Ικαρίας. (3.800 €).
Εισηγητής: Τμήμα Ταμειακής Υπηρεσίας Π.Ε. Σάμου, Σταύρος Μαθιός

- Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη πληρωμή τελών κυκλοφορίας υπηρεσιακών οχημάτων των Π. Ε. Σάμου - ΠΕ Ικαρίας (Δαπάνη 4.058,95€).
Εισηγητής: Τμήμα Οικ. Διαχείρισης - Δημ. Ελέγχου Π.Ε. Σάμου, Μαρία Ταμβακλή

- Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και απευθείας ανάθεση για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς (Δαπάνη 1.200 €).
Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

- Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και ανάθεση προμήθειας ενός εκτυπωτή της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε Σάμου για το on Line σύστημα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (Δαπάνη 1152,54€).
Εισηγητής: Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Σάμου, Λέανδρος Ελευθεριάδης

- Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και ανάθεση προμήθειας μίας οθόνης Η/Υ 19" TOUCH LG 19MB15T-I για το εξεταστικό κέντρο υποψηφίων οδηγών της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε Σάμου (Δαπάνη 291,33€).
Εισηγητής: Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Σάμου, Λέανδρος Ελευθεριάδης

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com