AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Δεκ 2019

Ζημιές και κλοπή σε κεντρικό cafe της πόλης της Σάμου!

Φωτογραφίες από τη σελίδα του Δημήτρη Βογιατζή στο facebook

Άγνωστοι έσπασαν το πρωί της Τρίτης τη τζαμαρία γνωστής καφετέριας στην κεντρική Πλατεία Πυθαγόρα της πόλης της Σάμου και αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο.


Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου.

Η ανακοίνωση έχει ως κύριους αποδέκτες την Αστυνομική Διεύθυνση και το Λιμεναρχείο Σάμου, αλλά και τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και αναφέρει τα εξής:

"ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Κατόπιν ληστείας σε κεντρικό μαγαζί της πρωτεύουσας , παρακαλούμε τις αρχές του τόπου, όπως εμείς ως καταστήματα εστίασης προσπαθούμε καθημερινά να κρατήσουμε την πόλη μας ζωντανή, να προσπαθήσουν κ οι αρχές όσο γίνεται να προστατέψουν τις περιουσίες μας. 

Είναι καθήκον όλων να προσπαθούμε! Δεν δεχόμαστε άλλο την ψυχολογική κακοποίηση του κόσμου και την λεηλασία των περιουσιών μας". 

Το γεγονός σχολίασε στη σελίδα του στο facebook και ο πρόεδρος του συμβουλίου Κοινότητας Σαμίων, Δημήτρης Βογιατζής:

"Καθημερινά η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο,τις πρωινές ώρες είχαμε ακόμη ένα επεισόδιο παραβατικής συμπεριφοράς με σπάσιμο της διπλής τζαμαρίας και διάρρηξη σε κεντρικό καφέ-μπαρ στην πλατεία Πυθαγόρα στην πόλη μας. 

Το έχουμε ζητήσει και θα συνεχίσουμε να το φωνάζουμε άμεση ενίσχυση και στελέχωση με μόνιμο προσωπικό των δυνάμεων της Αστυνομίας και του Λιμενικού για την επιπλέον ασφάλεια της πόλης μας!"

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com