AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Ιαν 2013

Πολλές οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων φέτος στη Σάμο

Το Costa Mediterranea θα δέσει φέτος 11 φορές στη Σάμο

Το 2013 αναμένεται να είναι μια πολύ καλή χρονιά όσον αφορά τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στη Σάμο.

Εκτός από το AIDAaura της γερμανικής AIDA Cruises και τα Royal Iris και Golden Iris της ισραηλινής Mano Cruises που αναφέρθηκαν σε προηγούμενες δημοσιεύσεις του My Samos Blog, τουλάχιστον άλλες δύο εταιρείες έχουν δρομολογήσει κρουαζιερόπλοια με προορισμό και τη Σάμο.

Την αρχή για φέτος θα κάνει το κρουαζιερόπλοιο Thomson Spirit της εταιρείας Louis Cruises, το οποίο αναμένεται να δέσει στη Σάμο στις 2/3/2013, πραγματοποιώντας την τετραήμερη κρουαζιέρα από Λεμεσό για Σάμο - Κουσάντασι και επιστροφή στη Λεμεσό.

Η Σάμος αποτελεί επίσης έναν από τους προορισμούς του Costa Mediterranea, της εταιρείας Costa Cruises. Το χωρητικότητας 2.114 επιβατών κρουαζιερόπλοιο θα προσεγγίζει το νησί κατά τη διάρκεια των επταήμερων κρουαζιερών που θα ξεκινούν από το Ηράκλειο και θα ακολουθούν το δρομολόγιο Σαντορίνη - Μύκονος - Σμύρνη - Σάμος - Κως - Ρόδος - Ηράκλειο. Συνολικά φέτος, κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο το Costa Mediterranea θα δέσει 11 φορές στη Σάμο, μεταφέροντας έτσι ένα μεγάλο αριθμό τουριστών στο νησί.