AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιαν 2013

Μάκης Βορίδης: "Τέλος στην εποχή της ανομίας"

 
«Η εποχή της ανομίας και της παραβατικότητας που εγκλώβιζαν την οικονομική ανάπτυξη της χώρας ανήκει πλέον στο παρελθόν» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε της Σάμου. 
 
«Η Ελλάδα έχει αρχίσει να μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και περισσότερο στην αριστερά να δημιουργήσει ξανά κλίμα αστάθειας της χώρας» συμπλήρωσε, ενώ όσον αφορά στα θέματα των επενδύσεων στον τουριστικό τομέα και τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις είπε ότι αυτές πρέπει να ξεπεραστούν άμεσα για την ανάπτυξη του νησιού.

Εξάλλου, νωρίτερα, ο κ. Βορίδης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε Σάμου Νίκο Στεφανή και τους πολιτευτές της Ν.Δ Μάνο Λογοθέτη και Μιχάλη Αγγελόπουλο επισκέφτηκε τον δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα έργα που εκτελούνται στο νησί αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση. Επίσης επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση και ενημερώθηκε από τον αστυνομικό διευθυντή Δημήτρη Χιωτέλη για τις δράσεις και τις συντονισμένες ενέργειες που έχουν φέρει αποτελέσματα στην πάταξη του εγκλήματος.

«Ενημερώθηκα για τα αποτελέσματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου τα οποία είναι εξαιρετικά. Υπάρχουν σημαντικά αποτελέσματα μετά από συγκεκριμένες ενέργειες που έχουν αποδώσει με την εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων που αφορούν την διακίνηση παράνομων μεταναστών και ναρκωτικών. Διαπιστώθηκε η αποτελεσματικότητα και η ικανότητα της Αστυνομίας. Υπάρχει πλέον διαφορετική κατεύθυνση και φιλοσοφία από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης που επιτρέπει στους αστυνομικούς να δείξουν τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση, την κατάρτιση και τις δυνατότητες τους να αντιμετωπίσουν το έγκλημα αλλά και τις καταστάσεις ανομίας που συγκεκριμένες ομάδες και πυρήνες θέλουν να δημιουργήσουν. Αρχίζει πλέον να εμπεδώνεται το κλίμα ασφάλειας στον πολίτη».

Πηγή: ert.gr