AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Απρ 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο τελικός του πανελλήνιου πρωταθλήματος αλιείας με φελλό


Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ.) διοργάνωσε το Σάββατο στο λιμάνι του Καρλοβάσου τον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις για το 2013.

Είχαν προηγηθεί άλλοι τέσσερις αγώνες σε Κιάτο, Πειραιά (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) και Κάρυστο όπου έλαβαν μέρος έξι σύλλογοι από όλη την Ελλάδα. Ο αγώνας βρισκόταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Αλιείας.

Ο αγώνας αποτελούνταν από δυο κατηγορίες: 

Στην πρώτη κατηγορία αγωνίστηκαν οι αθλητές που είχαν συμμετάσχει σε όλους τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και έτσι είχαν το δικαίωμα κατάταξης στην τελική βαθμολογία.

Στη δεύτερη κατηγορία μετείχαν οι αθλητές που είχαν χάσει κάποιους από τους αγώνες και έτσι ήταν εκτός Πανελληνίου Πρωταθλήματος.





Στην πρώτη κατηγορία η βαθμολογία ήταν η εξής:

1ος: Μαραγκός Βασίλης – ΝΑ.Ο.Κ.

2ος: Πιρπιλίδης Μιχάλης – Ακαδημία Σαλαμίνας

3ος: Καραμανώλης Γιώργος –ΝΑ.Ο.Κ.




Στην δεύτερη κατηγορία η βαθμολογία ήταν η εξής:

1ος: Μαργαρώνης Δημήτριος –ΝΑ.Ο.Κ.

2ος: Σκουνδριάνος Θανάσης –ΝΑ.Ο.Κ.

3ος: Παπαθεοδώρου Γιάννης (14 ετών) – ΝΑ.Ο.Κ.



Η μεγαλύτερη βαθμολογία στον αγώνα συνολικά ήταν αυτή του αθλητή Μαργαρώνη με 1440 gr και το μεγαλύτερο αλίευμα ήταν αυτό του αθλητή Παπαθεοδώρου με 250gr.



Η τελική κατάταξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος είναι:

Ατομική κατάταξη:

1ος: Καραμανώλης Γιώργος – ΝΑ.Ο.Κ.

2ος: Σαπουνάκης Αλέξανδρος – Ακαδημία Σαλαμίνας

3ος: Πιρπιλίδης Μιχάλης – Ακαδημία Σαλαμίνας

Στην ομαδική κατάταξη Πρωταθλητής σύλλογος για το 2013 ανακηρύσσεται ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ.) με την ομάδα που απαρτίζεται από τους Μαραγκό – Μιχαηλίδη και Καραμανώλη.


Μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων, οι έξι πρώτοι του πρωταθλήματος σχημάτισαν την Εθνική ομάδα  που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ισπανία.
 
Τις απονομές ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική και με φαγητά που είχαν ετοιμάσει οι εθελόντριες του ομίλου.

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του ΝΑ.Ο.Κ, Μάκης Αϊδίνης, δήλωσε ότι αυτή η διοργάνωση ήταν άλλη μία δοκιμασία για τον σύλλογο, όσον αφορά τη σωστή διεξαγωγή τέτοιων διοργανώσεων, και εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του συλλόγου, να αναλάβει το 2014 την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Καρλόβασι.

Στους αθλητές που διακρίθηκαν δόθηκαν δώρα από τους χορηγούς του αγώνα: την εταιρεία Tubertini με τον κ. Γιάννη Φραγκούλη και την SIM Α.Ε. με τον κ. Σταύρο Σημαιοφορίδη.

Μάλιστα ο κ. Σημαιοφορίδης ως χορηγός της ομάδας αγωνιστικής αλιείας του ΝΑ.Ο.Κ., ανακοίνωσε ότι θα καλύψει τα έξοδα του Πρωταθλητή, Γιώργου Καραμανώλη, για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.