AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Απρ 2013

Συγκέντρωση παιχνιδιών στα ΕΛ.ΤΑ. για όλα τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη


Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία συγκέντρωσης παιχνιδιών για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη ανέλαβαν, ενόψει του Πάσχα, οι εργαζόμενοι στα καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων Σάμου. Τη δράση αυτή στηρίζει και ο Σύλλογος Αυτοδυτών του νησιού.

Οι εργαζόμενοι στα  Καταστήματα ΕΛ.ΤΑ. Σάμου καλούν τους πολίτες να φέρουν μέχρι τη Δευτέρα 22 Απριλίου στο Κεντρικό Ταχυδρομείο της Σάμου, στην οδό Θεμ. Σοφούλη 151, παιχνίδια που τα παιδιά τους δεν  χρειάζονται πια ή κάποιο καινούριο παιχνίδι.

Οι υπάλληλοι του Ταχυδρομείου θα τα συσκευάσουν και θα τα παραδώσουν με τον ταχυδρόμο στο παιδί της οικογένειας που θα τους υποδείξουν οι πολίτες που τα προσφέρουν ή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου.

Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου υποστηρίζει αυτή την πολύ ανθρώπινη δράση των ΕΛ.ΤΑ. Αναλαμβάνει και αυτός να συγκεντρώσει όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται μέσα στις επόμενες 3 μέρες. Για το σκοπό αυτό, όσοι πολίτες θέλουν να προσφέρουν παιχνίδια μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους του Συλλόγου μέσω της ιστοσελίδας του στο facebook (Samos Divers-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ ΣΑΜΟΥ/FACEBOOK) και στο e-mail: samosdivers@gmail.com .