AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Απρ 2013

Διάψευση από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου για το "Νήσος Μύκονος"


Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι συμφώνησε με την HELLENIC SEAWAYS για 5 εβδομαδιαία δρομολόγια από και προς Καρλόβασι και μόλις ένα από και προς Βαθύ κατά τη θερινή περίοδο εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Όπως αναφέρει, "από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γίναμε γνώστες αιτήματος τού με αρ. πρωτ. HSW2013-ΓΔΕ:ΑΠ 1349 / 25-04-2013, εγγράφου της HELLENIC SEAWAYS προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, σχετικά με την τροποποίηση δρομολογίων του πλοίου «Νήσος Μύκονος».

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι επικαλείται η εταιρεία λόγους τροποποίησης  των δρομολογίων «.μετά από συνεννόηση με τις τοπικές αρχές και τους τοπικούς φορείς...».
 
Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου ουδέποτε ήρθε σε συνεννόηση με την HELLENIC SEAWAYS προκειμένου να υποστηρίξει το πρόσφατο αίτημά της.
 
Απεναντίας, παλαιότερα η Π.Ε. Σάμου, έχει προτείνει στην HELLENIC SEAWAYS και την NEL, κατά τη θερινή περίοδο, την εναλλάξ καθημερινή προσέγγιση πλοίων για τα νησιά Σάμο και Ικαρία, στα λιμάνια Βαθέος-Καρλοβάσου και Αγ.Κηρύκου-Ευδήλου, προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος ταξιδίου από και προς το λιμάνι του Πειραιά για την εξυπηρέτηση των επιβατών
".