AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Απρ 2013

«Η Σάμος να είναι και ευχαριστημένη φέτος...»


Τη σύμφωνη γνώμη των φορέων σε Καρλόβασι και Ικαρία, που θα εξυπηρετηθούν το καλοκαίρι από το «Νήσος Μύκονος», επικαλούνται, σύμφωνα με πληροφορίες του MY SAMOS BLOG, στελέχη της «Hellenic Seaways» (HSW), για να αιτιολογήσουν την πρότασή τους προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου για το μόλις ένα δρομολόγιο την εβδομάδα από και προς Βαθύ.

Μετά και τη σημερινή διάψευση από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου ότι ως τοπικός φορέας συμφώνησε στη συγκεκριμένη τροποποίηση δρομολογίων που ζητά η HSW, η εταιρεία διευκρινίζει πλέον ότι αφενός το πλοίο της θα εκτελεί φέτος συνολικά έξι δρομολόγια την εβδομάδα, έναντι τεσσάρων πέρυσι. Στελέχη της, μάλιστα, έλεγαν στο MY SAMOS BLOG ότι το νησί θα πρέπει να είναι και ικανοποιημένο με τέτοια, καθημερινή φέτος σύνδεση κατά τη θερινή περίοδο.

Αφετέρου, η HSW υποστηρίζει ότι ακριβώς για να προλαβαίνει όλα αυτά τα καθημερινά δρομολόγιά της, είναι υποχρεωμένη να εξυπηρετεί και το Βαθύ μόνο κατά την ημέρα (Σάββατο) που το πλοίο δεν έχει άμεση αναχώρηση (την Κυριακή δεν έχει δρομολόγιο), διαφορετικά θα καθυστερούσε.

Υπενθυμίζεται ότι η HSW έχει προτείνει στο Υπουργείο Αιγαίου και Ναυτιλίας το επίμαχο πλάνο δρομολογίων της και πως σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση θα παρθεί από αυτό.