AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Μαΐ 2013

Η Αγνή Καλογερή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου


Επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει απόψε για σημαντικά θέματα απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αγνή Καλογερή, με την οποία, δεδομένης της αναγκαστικής απουσίας της από τη συνεδρίαση, τοποθετείται στα δύο βασικά θέματα που αναμένεται να συζητηθούν.

Η κ. Καλογερή δηλώνει κώλυμα να παραστεί, λόγω αλλαγής των δρομολογίων της Ολυμπιακής, αλλά και της υποχρέωσής της για συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και τους εργαζόμενους της Δ.Ο.Υ. την Τρίτη το πρωί.

Αναγνωρίζοντας, ωστόσο, όπως λέει, «την κρισιμότητα των θεμάτων που θα συζητηθούν και ιδιαίτερα αυτών που αφορούν στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού και το κλείσιμο υπηρεσιών της Δ.Ο.Υ., θα ήθελα να σας δηλώσω ότι :

* Η συρρίκνωση υπηρεσιών της Δ.Ο.Υ. θα υποβαθμίσει το επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και θα ανεβάσει το κόστος της διοικητικής εξυπηρέτησής τους.

* Το πάνδημα εκπεφρασμένο αίτημα των φορέων του τόπους μας για καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμου με τον Πειραιά με σύγχρονα πλοία, καθώς και η εναλλάξ προσέγγιση του πλοίου 'Νήσος Μύκονος' και στα δυο λιμάνια του νησιού είναι απόλυτα δίκαιο, με βρίσκει σύμφωνη και αρωγό σε κάθε προσπάθεια επίλυσής του.

Πιστεύοντας ότι σε αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσαν να υπάρξουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες εκ μέρους σας, εύχομαι για την αποψινή συνεδρίασή σας καλή πρόοδο και αποτελεσματικότητα
», καταλήγει η κ. Καλογερή.